• Ново
RAZZUM Сладък Притежателя на Кутии за Кърпички в Кутия за Салфетки за Баня Тоалетна Полк Кутия за Тоалетна Хартия, Кутия за Салфетки Монтиране на Мобилен Телефон Безп?

RAZZUM Сладък Притежателя на Кутии за Кърпички в Кутия за Салфетки за Баня Тоалетна Полк Кутия за Тоалетна Хартия, Кутия за Салфетки

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Размер : Размер на 26,5 см (10,43 инча) дължина : 27 см (10,62 инча) височинаМоля, проверете конкретни размери на снимките.Цвят : черен, черно-бял.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН - Тази модерна кутия за салфетки е идеално място за вашия дом, офис, кухня, баня, тоалетна масичка, шкафа, прикроватной нощни шкафчета, всекидневна, семейна стая, домове на колела и много други.Материал : Изработен е от космическа алуминиева материал, обработен пясъкоструйни обработка и анодизиран без ръжда.Характеристики : Висока товароносимост, по-удобен монтаж, водоустойчивост и защита от ръжда, сдържан стил, без загуба на цвят, красив и луксозен.Дизайн : Дизайнът е без дупки за инсталиране, лесен за почистване, подобрена и увеличена дизайн на върха, може да бъде поставен на мобилни телефони, аксесоари и други предмети, заоблени ъгли около проекта, не травмируют ръце.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК - Опаковани в красива кутия, е перфектен подарък за нов дом, годишнини, рождени дни, Деня на благодарността, Коледа или друг специален повод. Начин на приготвяне : 1. Моля, потвърдете, размера и цвета на продукта, преди да купите. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Стоката се измерва ръчно, може да има малки различия, моля, обърнете се към самия продукт, за да получите подробна информация, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с този продукт, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-скоро.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория