• Ново
Държач за Тоалетна четка от Матово Злато, монтиран на стената Набор от Притежателите на Тоалетната Четка за почистване на Баня, Месинг Ершик за Тоалетна с Чаша от М?

Държач за Тоалетна четка от Матово Злато, монтиран на стената Набор от Притежателите на Тоалетната Четка за почистване на Баня,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

★ Материали премиум-клас : Държач за тоалетна четка е изработена от висококачествен месинг химикалки и чаши от матирано стъкло, четка за тоалетна не податливи на корозия и осигурява дълъг живот ефективно избягвайте дневно драскотини, златна матова повърхност отразява елегантен европейски стил на обслужване, което ви гарантира дълги години на употреба на този комплект оборудване за баня. ★ Високоефективен четка за тоалетна : Стабилни структури не е лесно да се деформира, те са икономични и практични, стегнати структури осигуряват цялостна и дълбока почистване на областта под ръб и на труднодостъпни места.Водата лесно се стича с плавниците в постоянен титуляр, което ви гарантира освежаващо преживяване почистване. ★ Съвременен Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема ви в рамките на 24 часа. ★ Материали премиум-клас : Държач за тоалетна четка е изработена от висококачествен месинг химикалки и чаши от матирано стъкло, четка за тоалетна не податливи на корозия и осигурява дълъг живот. ефективно избягвайте дневно драскотини, златна матова повърхност отразява елегантен европейски стил на обслужване, което ви гарантира дълги години на употреба на този комплект оборудване за баня. ★ Високоефективен четка за тоалетна : Стабилни структури не е лесно да се деформира, те са икономични и практични, стегнати структури осигуряват цялостна и дълбока почистване на областта под ръб и на труднодостъпни места.Водата лесно се стича с плавниците в постоянен титуляр, което ви гарантира освежаващо преживяване почистване. ★ Съвременен Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема ви в рамките на 24 часа. ★ Характеристики : 1. Латунная четка и дизайн чаши от матирано стъкло, мека глава на четка, могат ефективно почистване на всеки сантиметър. По-големите структури, в които е трудно да се заплете в косата и други замърсявания, лесно се почистват. Златна дълга дръжка, изработена от висококачествени материали, удобен за задържане и ви дава пълен контрол. Една от най-важните компоненти на грижи за вашия дом е наличието на чиста и хигиенната баня, ето защо ние разработихме висококачествено средство за почистване на баня, което ще направи вашият тоалет безупречно чист за броени минути и с малко усилия.

Всичко за продукта

Product Name:
Toilet Brush with Holder
Material:
Brass and Frosted Glass
Color:
Brushed Gold
Surface Treatment:
Brushed
Size:
38cm/15inch
Installation:
perforated wall-mounted
Applicable environment:
bathroom, hotel, apartment, villa
Packing:
1xToilet Brush with Holder :

Подобни продукти в категория