• Ново
FOMAYKO Алуминиев Шкаф за Лекарства за Баня с Фермерским дом в Златна Рамка 16x26 Инча със Задълбочаване или Повърхностно Монтиране Огледален Шкаф за Баня Тоалетна Кухн?

FOMAYKO Алуминиев Шкаф за Лекарства за Баня с Фермерским дом в Златна Рамка 16x26 Инча със Задълбочаване или Повърхностно Монтиране

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Вариант с лявата или дясната линия за вратиВъзможно е закрепване във ваканция или на повърхността.Този медицински огледален шкаф лесно ще се побере във всеки стил украса на къщата.Вратите на гардероба са два цвята за избор.Шкаф medicnet в черна рамка изразява усещане за модерност и простота.Огледален шкаф в златна рамка показва ни една благородна и елегантна атмосфера.Задвижваната на гардероба е изработена от изкуствен масивно дърво, което придава зеркальному шкаф ретро-вид, но в същото време е модерен.Този практичен огледален медицински кабинет може да даде своя дом по-чист вид.Това е много удобно за съхранение.Нашият огледален шкаф подходящ за баня, хол, спалня, кухня, офис и други помещения.Възможно е закрепване във ваканция или на повърхността.Може да се използва не само като огледало, но и като огледален шкаф за увеличаване на пространство за съхранение. 【ЗДРАВ】 Конструкция от анодизиран алуминий с трайно покритие, без ръжда и чипс. 【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】Скрито съхранение, предвидена в тази аптечката, максимално увеличава наличното пространство във вашата баня.Позволява ви да организира добре вашите ежедневни стоки.Значително подобрява ефективността на съхранението на данни и прави живота си по-добре. 【ЛЕСЕН МОНТАЖ И ПОДДРЪЖКА】Цялото оборудване за стенен монтаж, както и подробни инструкции за инсталиране и информация са приложени.Предназначени за лесен монтаж на стената.Може да бъде повърхностно монтиране на стена или във ваканция.Задвижваната е на панти само с лявата ръка, но все устройство може да се обърне за обратна на инсталацията. 【МОДЕРЕН Дизайн за дома】Изцяло алуминиев дизайн шкаф предоставя както за съхранение, така и модерен външен вид.Той показва структурата и твърдостта на метала, както и модели и линии на дървото.Това не е дърво, но е по-добре от дърво. 【ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО на】 Изцяло алуминиев материал, от който е изработен този кабинет, отлично предпазва от влага, се е запалил.Стенен дизайн прави вашата баня по-добре организирани, без да заема твърде много място. Този огледален шкаф, проектирани и произведени от нашата компания.it се радва на популярност сред нашите клиенти от момента на продажба онлайн.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория