• Ново
Цифров Безжичен Влагомер WDBBY, Вътрешен Външен Термометър за следене на температурата с Дистанционно със сензор, Прогноза за Времето

Цифров Безжичен Влагомер WDBBY, Вътрешен Външен Термометър за следене на температурата с Дистанционно със сензор,

Rating 
BGN 163.01

Сума
Налично за поръчка

Индикация на температурата и влажността в затворени помещения и на улицатаЗаписва максимална / минимална температура и влажност на въздуха (на закрито и открито).Показване на времето във формат 12/24 часа. Индикатор за нивото на комфорт.Индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията.Функции : Показване на температура и влажност на въздуха в затворени помещения и на улицата.Записва максимална / минимална температура и влажност на въздуха (на закрито и открито).Показване на времето във формат 12/24 часа. Индикатор за нивото на комфорт.Индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията.Натиснете горния бутон, за осветление в продължение на 5 секунди, с бяла подсветка.Може да стои на масата или висят на стената.Дизайн на сензорен екран, лесна работа.Параметри : Състояние : Абсолютно новия Материал : пластмаса Цвят : показан е като на снимката Захранване : 2 * батерии тип ААА (сензора), 3 * батерии тип ААА (термометър) Размер : прибл.87 съдържание на Пакета : 1 * термометър (батерии в комплекта не са включени) 1 * сензор (батерии в комплекта не са включени) Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж.

Всичко за продукта

Condition:
Brand New
Material:
Plastic
Color:
Shown as Picture
Power Supply:
2 * AAA Batteries(Sensor), 3 * AAA Batteries(Thermometer)
Size:
approx. 14.1*9.4*2.2cm/5.55*3.7*0.87in
Package list:
1 * Thermometer(Battery Not Included) :
1 * Sensor(Battery Not Included):
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm. :

Подобни продукти в категория