• Ново
Дигитален Влагомер за стая, Дигитален Термометър, Монитор влагомер, така че и Скала комфорт с температура, Влажност на въздуха, Времето, Дисплей на Нивото на комфор?

Дигитален Влагомер за стая, Дигитален Термометър, Монитор влагомер, така че и Скала комфорт с температура, Влажност на въздуха,

Rating 
BGN 10.20

Сума
Налично за поръчка

Подобряване на точността на измерване на температура и влажност на въздуха : точното измерване на температура и влажностТой може да превключвате между ℃ и ℉, нека този сензор за влажност на въздуха, гарантира, че вие винаги ще бъдете в крак с промени в дома ви.Показване на време и комфорт : време може да се превърне между 12/24 часа.Точен цифров термометър-влагомер показва висока и ниска температура и влажност, винаги готов за промените в околната среда.Лесно управление : Благодарение на 3 много чувствителен на докосване на клавишите на този стаен термометър има възможности настолен, стенен и магнитно закрепване за по-удобно настаняване в стаи от различни видове.Точни данни : на обратната страна на продукта са предвидени 2 магнита, които могат лесно да се приложи към някои метален панелям.Откалибруйте сензори за всеки помещения или среда по ваш избор, за да получите най-точни данни.Лесна употреба : със стойка и отвори за захващане.Идеален за настаняване на работния плот или стенен монтаж, идеален монитор влажност за дневни, детски стаи, кухни, оранжерии или винарски изби.Описание : Абсолютно нов и отличен термометър-влагомер цифров часовник точно измерване на температурата и влажността.Използването на 3 много чувствителен на допир клавиши опростява управлението.Характеристики : 1. За прецизно измерване на температура и влажност.Той може да превключвате между ℃ и ℉. Показване на време и ниво на комфорт.Времето може да бъде сдвинуто между 12/24-часов система. Използването на 3 много чувствителен на допир клавиши опростява управлението. Проектиран с 2 магнитни елементи в задната част на продукта, той може да бъде лесно прикрепен към всяка метална лента. Лесен за употреба с група и една дупка за окачване.Подходящ за настаняване на работния плот или стена.Технически характеристики : Състояние : Абсолютно новия Материал : ABS Дисплей : Температура, влажност, време, удобно ниво на температурен Диапазон : 0 ℃-50 ℃ (32 ° F-122 ° F) Отклонение на температурата : ± 1 ℃ Обхват на влажност : 20%-95% Отклонение влажност : ± 5% Батерия : 2 * батерии тип ААА (в комплекта не са включени) Размери : прибл.98 Тегло : прибл. 90 грама на Помещение включва : 1 * Термометър-влагомер, цифров часовник.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория