• Ново
8 Опаковъчни S-образни куки Тежки 12-Инчови Големи S-Образни кукички за окачване на тенджери и тигани и за растенията, Стоманени, Метални Куки за закачалки, Черни Дълг?

8 Опаковъчни S-образни куки Тежки 12-Инчови Големи S-Образни кукички за окачване на тенджери и тигани и за растенията, Стоманени,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Опаковка включва】 : Вие ще получите 8 черни s-образни куки с размер 12 см, s-образни куки за окачване на дрехи е много подходящ за захващане на големи обекти, като хранилки за птици, растения, кошници, птичи къщички и фенерчета и т Брой сверхпрочных s-образни куки достатъчно, за да отговарят на различни нужди. 【Висококачествени материали】 : s-образни куки за клоните на дърветата са изработени от висококачествена стомана метална, голяма s-образни куки са достатъчно здрави и безопасни, за да издържат голяма тежест, без да се притеснявате за падане, или повредата, и може да предотврати появата на ръжда при лошо време. 【Лесна употреба】 : Използвайте тези s-образни кукички за окачване на растенията, без да се притеснявате за пробивни отвори в красива стена.Можете лесно да използвате големи куки s, за да се мотае растения или дрехи на рафта, стълб, жердь или дърво без пирони, винтове или лепило. 【СПРЕТНАТО И ЧИСТО】 : Куки Mental s - едно просто и превъзходно решение за съхранение, s-образни куки за окачване, подходящи за всяка кухня или работна зона с ограничено пространство.Куки за захващане на тенджери и тигани могат да доведат стаята си в ред, за решаване на проблеми, предизвикани от разстройство и товар от извършваната работа, и да се освободят имате много ценно време за други важни и значими дела. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 : s-образна кука не е ограничена до определена област, в дома си.Големите s-образни кукички за окачване на растенията може да се използват в закрити помещения или на открито, както на големи, s-образни кукички за окачване на растения на открито и широко се използват в помещения, кухни, бани, килери, гаражи, работилници, офиси и градини и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория