• Ново
Украса за Хелоуин Надуваема Прилеп На Открито, Празнична Украса за Двора, 22-Инчов Декор прилеп, което променя Цвета, 16 led Лампи, декорация за Двора на парти за Хелоуи?

Украса за Хелоуин Надуваема Прилеп На Открито, Празнична Украса за Двора, 22-Инчов Декор прилеп, което променя Цвета, 16 led

Rating 
BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

? Дизайн от най-високо качество и нови материали на : Надуваеми прилеп за Хелоуин, изработени от утолщенного PVC-материал, който е устойчив на абразия и му е трудно да се прекъсне, тази прилеп за Хелоуин не се нуждае от помощта на вентилатор и штепсельной вилици с затегнати дупки за въздух, здрав и водоустойчив. ? Бързото помпане и дефлация и лекота на използване: Надувное очната ябълка е оборудвано с окачен на въжето, поставете отново въздушните тапата в отвор за надувания на очната ябълка, за да се издуват.След приключване на изпомпване инсталирате малка лампа RGB, а след това поставете или дръж го там, където искате да декорирате. ? Многофункционални украса светлини с бухалка за Хелоуин: Декор с бухалка и вградени led лампа е водоустойчив, така че можете спокойно да ги поставят на закрито, на открито или дори в басейн,Благодарение на окачен въжето му също могат да се поставят във вътрешните дворове, за предните дворове, дървета, покриви и т. Идеално за партита в чест на Хелоуин, на басейна, тематични партита на ужасите, карнавали и къщи с духове, като придава на вашите действия усещане плашеща атмосфера. ?? Led лампа с дистанционно управление: Изход захранване не е необходимо.Той разполага с 16 цвята, които могат да се променят чрез дистанционно управление, и на 4 режима на мигане.Безопасно и удобно да добавяте страшни и светлинни ефекти Хелоуин. Забележка : мощност, може да продължи около 16 часа. ?【Свържете се с нас по всяко време】 Ние ви предлагаме най-доброто обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни потърсите чрез "Контакти " продавачи".Нашите услуги екип ще ви предостави първокласни услуги, за да помогне за решаване на някои от проблемите.Забележка : батерията може да бъде достатъчно за около 16 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория