• Ново
TURNMEON 5-Подножието на Надуваеми Лодки за Деня на Благодарността Външни Декорации, Пуйка за Американски Футбол, Надуваем декорация за Двор с led подсветка, Есенни Деко?

TURNMEON 5-Подножието на Надуваеми Лодки за Деня на Благодарността Външни Декорации, Пуйка за Американски Футбол, Надуваем декорация

Rating 
BGN 26.66

Сума
Налично за поръчка

[Надуваема футболна пуйка за деня на благодарността] Надуваема пуйка, седнала на деня на благодарността, държи футболна топка в лявата си ръкаВие ще получите 5-крак надуваема лодка, 4 пластмасови щифтове за заземяване, 2 6,6-подножието на въже, 1 филтър за вода, 1 накрайник и вграден вентилатор. [Привличащи вниманието led светлини] Вътре декорации за пуйки за Деня на благодарността са вградени 2 супер ярки led лампа, която осветява двора през нощта.Това ще даде на вашия двор празнична атмосфера и ще привлече вашите съседи и гости. [Бързо се надува и изпуска] Надуваема лодка идва с вграден вентилатор 0,8 Както и адаптер 12 V-1 A със сертификат UL.Просто го включете в контакта, за пълно надувания отнема само няколко минути.Просто расстегните долната ципа, тя лесно сдуется.Изработен е от водоустойчив и здрав полиестерен плат.Можете да го запази за следващата си ваканция. [Стабилна конструкция] Чанта за вода трябва да се напълни с пясък или вода, след това се поставя във вътрешността на надуваеми изделия.Той идва с торба за вода, привязями и тояги, за надеждно определяне на надуваема лодка за земята, така че да не може лесно да се откъснете от вятъра отвън. [Създайте празнична атмосфера] може да се използва за есенни декорации за Деня на Благодарността на открито, дейности по време на партита в чест на Деня на благодарността, дворове, вратата отвори, косене на трева, есенни декорации за Деня на благодарността.Распространяйте приятна атмосфера на щастие в техните пресечки. [Надуваема футболна пуйка за деня на благодарността] Надуваема пуйка, седнала на деня на благодарността, държи футболна топка в лявата си ръка.Вие ще получите 5-крак надуваема лодка, 4 пластмасови щифтове за заземяване, 2 6,6-подножието на въже, 1 филтър за вода, 1 накрайник и вграден вентилатор. [Привличащи вниманието led светлини] Вътре декорации за пуйки за Деня на благодарността са вградени 2 супер ярки led лампа, която осветява двора през нощта.Това ще даде на вашия двор празнична атмосфера и ще привлече вашите съседи и гости. [Бързо се надува и изпуска] Надуваема лодка идва с вграден вентилатор 0,8 Както и адаптер 12 V-1 A със сертификат UL.Просто го включете в контакта, за пълно надувания отнема само няколко минути.Просто расстегните долната ципа, тя лесно сдуется.Изработен е от водоустойчив и здрав полиестерен плат.Можете да го запази за следващата си ваканция.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория