• Ново
[Най-новата версия на 2020 г.] Безжичен контролер, безжичен геймпад FUXINYA за PC с wi-fi адаптер 2.4 Ghz и е съвместим с Xbox One / One S / One X / P3 Host / Windows 7/8/10 (розов)

[Най-новата версия на 2020 г.] Безжичен контролер, безжичен геймпад FUXINYA за PC с wi-fi адаптер 2.4 Ghz и е съвместим с Xbox

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Лесен начин за свързване : Включете XBONE чрез безжична мрежа 2. Свържете приемника към USB порта на XBONE. (ако хост е изключен, натиснете клавиша за Receiver на приемника, за да стартирате домакин).След това, когато индикаторът на приемника ще започне да мига, натиснете бутона "Home" на контролера е и показател на контролера ще започне да мига.Когато показатели контролер и приемник продължават да горят, връзката е изпълнено успешно. Свържете се с хост P3 по безжична мрежа 2. (Подобно свързване XBONE, моля, вижте ръководството на потребителя). Свържете КОМПЮТЪРА към переключателю X-INPUT или D-INPUT.Натиснете и задръжте бутона HOME за 5 секунди, за да превключите в режими X-INPU и D-INPUT. (Подобен на свързване XBONE, моля, вижте ръководството на потребителя).Забележка : Ако не може да се свърже или се зарежда, моля, натиснете бутона за рестартиране на контролера, за да възстановите контролер.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория