• Ново
Пълен размер на подложка за тялото от аметист с подгряване. Далечни инфрачервени лъчи и отрицателни йони. Преносим; В комплекта са включени моющийся калъф.

Пълен размер на подложка за тялото от аметист с подгряване. Далечни инфрачервени лъчи и отрицателни йони. Преносим; В комплекта

Rating 
BGN 481.64

Сума
Налично за поръчка

Облекчение може да настъпи в продължение на 10-45 минутиРегулатор на температурата се регулира на стъпки от 1 градус, осигуряване на адаптивни отопление в съответствие с нуждите на всеки човек : таймер за 12, 6 или 3 часа. Максималната температура - 70 ° по Целзий (158 ° F); минимална температура - стайна.Гъвкави материали правят този мат удобно за всеки теглото.В комплекта са включени : Аметист подложка от плат и скъпоценни камъни, регулатор на температурата, чанта за носене и моющийся памук подложка за защита на килима от замърсяване.Нашето длинноволновое инфрачервена радиация медицински клас се генерира всички натурални скъпоценни камъни аметист и други елементи биоземли.Четиридесет и пет минути на ден - това е всичко, което е необходимо за получаване на качествен ефект суха сауни.Контакт с тялото, е ключово значение за използването на естествена инфрачервени лъчи за здравето.Тялото трябва да бъде в рамките на няколко сантиметра от скъпоценни камъни, за да поеме дълги инфрачервени лъчи.Тази подложка от скъпоценни камъни за суха сауни се използва от професионалисти в здравни клиники за терапия хипертермия.Той е подходящ също и за лична употреба в домашни условия, като същевременно осигуряват дълги години успокояващо въздействие на топлинните лъчи от далечния инфрачервен диапазон.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория