• Ново
Контейнер за Гемотона 1 бр. За Съхранение, Преносима Малка кутия, Кутия За Съхранение на Лекарства, Ежедневно кутия, Кутия за Лекарства за Пътуване, Кутия За Съхране?

Контейнер за Гемотона 1 бр. За Съхранение, Преносима Малка кутия, Кутия За Съхранение на Лекарства, Ежедневно кутия, Кутия

Rating 
BGN 11.39

Сума
Налично за поръчка

КУТИЯ-ОРГАНАЙЗЕР ЗА ЛЕКАРСТВА, Опаковани в пакет, кутии за лекарства, които могат да бъдат отстранени с капаци и лесно преливанеКОНТЕЙНЕР за ТАБЛЕТКИ - е Оценен на 7 опаковки – понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък, събота и неделя. КУТИЯ за ХАПЧЕТА за 7 ДНИ - Изработена от висококачествен материал за конкретно използване.КУТИЯ за ТАБЛЕТКИ в продължение на СЕДЕМ ДНИ - Седмични кутии за дневни таблетки, удобни за използване.Седмично КУТИЯ за хапчета -Мини чанта за хапчета, Пътна чанта за ежедневно Пътуване, Организатор на таблетки, кутия за Лекарства, кутия за хапчета за Мъже и жени.КУТИЯ-ОРГАНАЙЗЕР ЗА ЛЕКАРСТВА, Опаковани в пакет, кутии за лекарства, които могат да бъдат отстранени с капаци и лесно преливане.КОНТЕЙНЕР за ТАБЛЕТКИ - е Оценен на 7 опаковки – понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък, събота и неделя. КУТИЯ за ХАПЧЕТА за 7 ДНИ - Изработена от висококачествен материал за конкретно използване.КУТИЯ за ТАБЛЕТКИ в продължение на СЕДЕМ ДНИ - Седмични кутии за дневни таблетки, удобни за използване.Седмично КУТИЯ за хапчета -Мини чанта за хапчета, Пътна чанта за ежедневно Пътуване, Организатор на таблетки, кутия за Лекарства, кутия за хапчета за Мъже и жени.Осъществяване на списък 1 х чанта с кутии за хапчета Характеристики - Размер : около 7x2,8x1,5 см Притежателя на 7 дни. - Цвят : Червени съдове за дневни лекарства. - Материал : полипропиленова кутия, калъф на 7 дни. - Проектиран с 7 кутии – органайзерами за понеделник, вторник, среда, четвъртък, петък, събота и неделя. - Седмични кутии за дневни таблетки, удобна за употреба кутия за седем дни. кутия за таблетки опаковани в пакети, кутии за лекарства, и можете да махнете капака и лесно преливане на калъф за пътуване. - Компактен размер, лек и портативен за пътуване и всякакви други дейности на открито пътен калъф за хапчета. - Изработен от висококачествена материал за трайни и практично за използване в кутия за съхранение на лекарства.Информация за стоки Пътен калъф за хапчета е Изработен от висококачествен материал за трайни и практично използване. органайзер за витамин кутии с писмото принтом, опаковка с 7 бр. – понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък, събота и неделя.Опаковки за таблетки Чудесен комплект кутии за съхранение таблетки за пациентите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория