• Ново
Електрическа шал ZYQDRZ, Вибриращи Многоетапен Масаж с Горещ Компрес, Фланелевая Уплътнение за облекчаване на болки в мускулите на врата и раменете, Улесняваща муску?

Електрическа шал ZYQDRZ, Вибриращи Многоетапен Масаж с Горещ Компрес, Фланелевая Уплътнение за облекчаване на болки

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

✔ Увийте покривки магнитна закопчалкаВдигна чантата е много дълъг и може да е затваряне на целия гръб. ✔ Лекота на използване с цифрово управление. ✔ 2 настройки за загряване, 4 настройка на вибрационните масаж, автоматично изключване за 2 часа, кабел с дължина 9 метра. ✔ Калъф от полиестер, който може да се пере в машина. ✔ Размер : 83 * 63 см/32,68 * 24,8". Нето тегло на продукта : 1,1 кг. Напрежение : 110-220 V. ✔ Увийте покривки магнитна закопчалка.Вдигна чантата е много дълъг и може да е затваряне на целия гръб. ✔ Лекота на използване с цифрово управление. ✔ 2 настройки за загряване, 4 настройка на вибрационните масаж, автоматично изключване за 2 часа, кабел с дължина 9 метра. ✔ Калъф от полиестер, който може да се пере в машина. ✔ Размер : 83 * 63 см / 32,68 * 24,8 инча. Нето тегло на продукта : 1,1 кг. Напрежение : 110-220 V. Характеристики на продукта : Шал с топъл съчетава в себе си топлинен комфорт и луксозна опаковка.Вдигна чантата е много дълъг и може да е затваряне на целия гръб.Декомпрессионные торбички - това е в основата на топлинни чанти, надеваемые на врата, раменете и гърба.Шал разработен в съответствие с ергономичен принцип, с малко по-плътен ръб и магнитна ключалка за да се гарантира пълно покритие и облекчаване на напрежението в мускулите и ставите.параметри : Мощност : 70 W Напрежение : 110-220 Вматериал : Фланельразмер : 83 * 63 см / 32,68 * 24,8 " Режим на хранене : зарядкатипцвет : син /красныйплюс : ЕС / САЩ Забележка : 1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение в измерването на 1-3 виж Стоки включва : 1 х масажът шал.

Всичко за продукта

Power:
70W
Voltage:
110V-220V
Material:
Flannel
Size:
83 * 63cm / 32.68 * 24.8
Power supply mode:
charging type
Color:
blue/red
Plug:
EU / US
note:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thank you!:
2. Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-3cm.:
Products include:
1 X massage shawl :

Подобни продукти в категория