• Ново
Bluland Маска за сън Със завързани очи, Супер Гладка Маска За очи Регулируеми Забавни Прекрасни Маски За Сън (Една опаковка)

Bluland Маска за сън Със завързани очи, Супер Гладка Маска За очи Регулируеми Забавни Прекрасни Маски За Сън (Една опаковка)

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Изключителна чисто нов надпис с уникален дизайн "CHARGING", която ще накара хората около вас да се възхищаваме на вашия стил, докато вие потъвате в дълбок сън, и да се създаде спокойна обстановка, която ще ви помогне да поспиш безмятежно Изработен от ултра-гладка тъкан : Маска за сън Bluland Charging много меки, дишащи и удобни, дишащи влакна мидълуер са много леки. Идеален за блокиране на светлината : нито една светлина не ще мине през маска.Заслоните улично осветление, утринното слънце.Помага ви да се отпуснете и бързо да заспя. Регулируема мека лента за всички размери : Тази маска за спане с удобно в чорап, контролиран и безболезнен каишка на главата, който не е изместен и не намалява по време на сън.Да Не говорим за това, че маската е изключително лесна, но при това е отговорност на лицето, като се гарантира ви чудесна вечер!
. Избор на подаръци : Тази маска за очи за сън е идеална за пътуване, сън, нощен и работно място на използване; Идеални подаръци за майки, бащи, сестри, братя, жена, съпруг, приятелка, гадже, най-добър приятел и вас самите. Изключителна чисто нов надпис с уникален дизайн "CHARGING", която ще накара хората около вас да се възхищаваме на вашия стил, докато вие потъвате в дълбок сън, и да се създаде спокойна обстановка, която ще ви помогне да поспиш безмятежно. Изработен от ултра-гладка тъкан : Маска за сън Bluland Charging много меки, дишащи и удобни, дишащи влакна мидълуер са много леки. Идеален за блокиране на светлината : нито една светлина не ще мине през маска.Заслоните улично осветление, утринното слънце.Помага ви да се отпуснете и бързо да заспя. Регулируема мека лента за всички размери : Тази маска за спане с удобно в чорап, контролиран и безболезнен каишка на главата, който не е изместен и не намалява по време на сън.Да Не говорим за това, че маската е изключително лесна, но при това е отговорност на лицето, като се гарантира ви чудесна вечер!
. Избор на подаръци : Тази маска за очи за сън е идеална за пътуване, сън, нощен и работно място на използване; Идеални подаръци за майки, бащи, сестри, братя, жена, съпруг, приятелка, гадже, най-добър приятел и вас самите. Bluland Маска за сън със завързани очи, Супер гладка маска за очи Регулируеми смешни маски за сън от 2 опаковки Забавен дизайн ПРАВИ тази маска е най-ДОБРИЯТ избор -извити, за да е удобно прилепва плътно до носа, блокира за повече светлина и по-добре диша! - удобна еластична лента предотвратява подхлъзване с лицето.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория