• Ново
Аттар Базар Тунизийски орлови нокти - 1 унция

Аттар Базар Тунизийски орлови нокти - 1 унция

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Отразява ли твой а на тебе истинска?" Носете по един наистина уникален аромат - това наистина сте Вие!Да, аромати, смесени със собствените си масла за тяло, за да създаде аромат, който "е присъща само на вас" Ароматно масло взаимодейства с температура на собственото си тяло, влажност на кожата, нивото на стрес и други фактори и автоматично се адаптира към вашето настроение през целия ден или нощ.Аттары - това ароматни масла, които са предназначени само за вас, за това, кой незабравими.Направете това на фирмен аромат. Ако те е грижа за качеството на .Спестете стотици долари за химически маркови "парфюми.Аромати Attar Bazaar ДРАГОЦЕННЫ и се предлагат в малки флакончиках, защото ЕДНА КАПКА Е ВСИЧКО, от КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА!Продължава много месеци.Струва по-малко от десет цента за оферта.Сравнимо с най-скъпите парфюми на стойност стотици долари.Тази наистина уникална стойност. Днес получих първата си поръчка от всички вас, и аз съм много впечатлен от качеството на продуктите.Те миришат чудесно!В действителност, един аромат е много подобен на много трудни за парфюми, които се продават за 150 долара. Добра сделка, ако искате да знаете моето мнение.Още веднъж благодаря за бързото обслужване и добри аромати.
Това Лардо
. Благодаря ти за създаване на най-добрите аромати, които някога съм смъркане!Те са прекрасни и трайни!Много щастлив клиент.
Ерик Торес
. Много вълнуващо отново да усетят нюансите на вашите масла.Те са най-добрите!
Л. (актриса, носител на няколко награди "Оскар"), Бевърли Хилс, Калифорния
. Отразява ли си а на вас истинската?" Носете по един наистина уникален аромат - това наистина сте Вие!Да, аромати, смесени със собствените си масла за тяло, за да създаде аромат, който "е присъща само на вас." Ароматно масло взаимодейства с температура на собственото си тяло, влажност на кожата, нивото на стрес и други фактори и автоматично се адаптира към вашето настроение през целия ден или нощ.Аттары - това ароматни масла, които са предназначени само за вас, за това, кой незабравими.Направете това на фирмен аромат. Ако те е грижа за качеството на .Спестете стотици долари за химически маркови "парфюми.Аромати Attar Bazaar ДРАГОЦЕННЫ и се предлагат в малки флакончиках, защото ЕДНА КАПКА Е ВСИЧКО, от КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА!Продължава много месеци.Струва по-малко от десет цента за оферта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория