• Ново
Костюм за радиационна защита KFJZGZZ за бременни Жени, Прашка за бременни, Антирадиационная плат от сребро влакна, Защищающая от радиацията, Предпазва организма от ра?

Костюм за радиационна защита KFJZGZZ за бременни Жени, Прашка за бременни, Антирадиационная плат от сребро влакна, Защищающая

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

★ [Дишаща материя] : Тази защитно облекло за бременни жени, изработен от сребрист влакнаТя е мека, дишаща, лек и добре направени.Дори и през лятото ви няма да бъде горещо. ★ [Регулируема жилетка] : Уникален стил на линиите, регулируема презрамка, елегантен и практичен, осигуряваща ви максимален комфорт от първия до втория триместър на бременността, отговарящи на различните нужди на различните хора по време на бременност. ★ [Моющийся дизайн] : защитно облекло от сребрист влакна могат да се перат на ръка, което не се отразява на антирадиационный ефект, не е деформиран и не избледнява. Забележка : не изтривайте в колата, не отбеливайте и да не се излага на сухо почистване. ★ [Приложими хората] : Экранируйте електромагнитни вълни, генерирани впръскване на оборудване, като компютри, принтери, копирни машини, микровълнови печки и т. пълно задоволяване на нуждите на радиационната защита на хора, които често се сблъскват с компютри и бременни жени.Това е необходимо по време на бременност. ★ [Удовлетвореност гаранция] : надяваме се, че ще останете доволни от всяка покупка.Ако не сте доволни от поръчаните стоки, просто ни изпратете въпрос по имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да го реши. ★ Радиационни вълни се намират в съвременния живот навсякъде.Сребърно влакно може да е добре избягвайки електромагнитни вълни, генерирани нормална работа електроуреди в ежедневието, като същевременно осигуряват защита на 360 °, и няма нужда да се притеснявате за радиация в продължение на цялата бременност.★Параметри на продукта : ● Име на продукта : прашка за защита от радиация по време на бременност ● Цвят : сив ● Материал : Горна част : модал.Долна част : 100% найлон (включително и сребро).●Размер : l, xl, xxl ● Сезон : приложима за всички сезона ● Функция : степента на защита> 99%.♥Инструкции за пране ♥ 1. Температурата на водата не трябва да надвишава 36 градуса. Измийте с неутрален шампоан или препарат за почистване.Избягвайте използването на прах за пране или сапун, те могат да навредят на наносеребро в дрехите си. Задължително внимателно избършете ръцете си, не перете в колата и не използвайте четка. Натиснете леко, за да изтръгне вода, не отжимайте и не отжимайте сухи. Сушете на хладно и проветриво място, не се излагайте на слънце, тя лесно се окислява и се отразява на функционалността на облеклото.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория