• Ново
Ароматерапевтични Дифузор Rican на Свещи, Персонален Настолен Лаптоп USB-Овлажнител на въздуха с Тих Студена Мъгла, Ароматни Дифузор Етерично масло със защита от авто?

Ароматерапевтични Дифузор Rican на Свещи, Персонален Настолен Лаптоп USB-Овлажнител на въздуха с Тих Студена Мъгла, Ароматни

Rating 
BGN 8.58

Сума
Налично за поръчка

【Многофункционалност дифузьор етерично масло】 Нашия дифузор етерично масло също може да се използва като овлажнител, аромамашины, нощни лампи или украсаСъздайте за себе си спокойно и с комфортно и висококачествено жилищна площ, малък и портативен дизайн, много лесен за носене, той може да подобри качеството на въздуха в дома, а също така да направите спалнята си по-суха, идеален за офис, занимания по йога, фитнес, коли, и това е един прекрасен подарък за приятелите, семейството. 【Конец Околните Нощно осветление】Топла жълта светлина сключен в прозрачна обвивка, а пламъкът на свещите създава прохладна и влажна мъгла, която затопля и успокоява, облекчава стреса и повдига настроението. 【Гарантиране на сигурността на обектите за ароматерапия】Електрически решетки за ароматерапия може да побере 120 мл вода и да работят непрекъснато в продължение на 8-12 часа.Разработени с функция за автоматично изключване, без вода, този дифузер за етерични масла автоматично изключване при липса на вода.it е много безопасно и сигурно. 【Тиха работа】 при сверхшумной работа (≤ 28 db) добавете 3-5 капки от любимите си етерични масла за облекчаване на умората, за подобряване на настроението, намаляване на стреса и подобряване на качеството на съня, както и да се създаде приятна атмосфера за вашия отдих. 【Високо качество овлажнител】 Ултразвукова парна дифузьор, която не съдържа бисфенол А, подходяща за бебета и възрастни могат да произвеждат фин хомогенен мъгла и хидратира околната среда, както и да хидратира кожата си едновременно, восстанавливая вкус на природата и позволява да диша свободно. * Ръководство за експлоатация 1 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория