• Ново
Хирургична Лампа за Диско-топка, Точка осветление OHiHi 15W RGBW LED с точки лъч, светлината на Прожекторите с Дистанционно управление За Осветление, сцена, DJ, за парти в кл?

Хирургична Лампа за Диско-топка, Точка осветление OHiHi 15W RGBW LED с точки лъч, светлината на Прожекторите с Дистанционно

Rating 
BGN 19.99

Сума
Налично за поръчка

?【Висококачествени точка осветление】 Прожектор OHi Hi е изработен от висококачествени светодиоди Cree с по-висока яркост, симетрични цветове и по-малка консумация на енергияВграден сгъсти плача удължава живота на лампата, като я прави по-стабилна и спокойна. ?【Различни видове и цветове】 4 различни цветове (RGBW) и 4 функции на режима (hopping / постепенно / дишаща / статичен цвят), за да отговори на вашите нужди в различни случаи.Радиочестотни дистанционно управление с лекота се настройва за включване / изключване, цветове и начини, независимо от това, дали сте професионалист или начинаещ. ?【Отличен усилвател на атмосферата】 Led прожектор с мощност 15 W RGBW, изчислен на срока на експлоатация на 10000 часа.Индивидуални стъклени лещи, подвижни, отлично позволявайте светлината, създават зашеметяващи светлинни ефекти и романтична атмосфера.Просто напълно наслаждавайте се!. ?【Широко приложение】OHi Hi LED pinspot идва с регулируема стойка, която може лесно да се мотае на ферма или да инсталирате на стената / пода.Той е идеален за диско-балет партита DJ Club Band Bar, както и може да се използва като "фокусирана светлина" в къща, магазин, галерия. ?【Гаранция за 100% удовлетвореност】 OHi Hi се ангажира да предоставя висококачествени продукти и доволни покупка.На всички наши продукти се разпространява 12-месечна гаранция за сервизно обслужване.По всеки въпрос, моля, свържете се с нас и ще получите отговорен отговор в рамките на 24 часа. ?【Висококачествени точка осветление】 Прожектор OHi Hi е изработен от висококачествени светодиоди Cree с по-висока яркост, симетрични цветове и по-малка консумация на енергия.Вграден сгъсти плача удължава живота на лампата, като я прави по-стабилна и спокойна. ?【Различни видове и цветове】 4 различни цветове (RGBW) и 4 функции на режима (hopping / постепенно / дишаща / статичен цвят), за да отговори на вашите нужди в различни случаи.Радиочестотни дистанционно управление с лекота се настройва за включване / изключване, цветове и начини, независимо от това, дали сте професионалист или начинаещ. ?【Отличен усилвател на атмосферата】 Led прожектор с мощност 15 W RGBW, изчислен на срока на експлоатация на 10000 часа.Индивидуални стъклени лещи, подвижни, отлично позволявайте светлината, създават зашеметяващи светлинни ефекти и романтична атмосфера.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория