• Ново
Отъемщик телета Q ' mark, Инструмент за Отбиване на Крави, или едър рогат добитък, Скоба За носа едър Рогат добитък, Ограничител за доене на Шипове в носа крави -Оранжев?

Отъемщик телета Q ' mark, Инструмент за Отбиване на Крави, или едър рогат добитък, Скоба За носа едър Рогат добитък, Ограничител

Rating 
BGN 6.53

Сума
Налично за поръчка

1 Висококачествен материал : Отъемыш е изработена от висококачествена пластмаса, здрав и издръжлив, лесен за почистване. Безопасно и екологично : Отъемыши нетоксични, безопасни и устойчиви, не вредят на телето.Отличен за отбиване на телета от гърдите. Ефективна функция : Отлучатели са предназначени за едър рогат добитък и потомството на животни от смучене и намаляват стреса при отлучении от гърдите, предотвратяват вылизывание телета помежду си и предотвратяват заразяване. Избягвайте нараняване на : Краищата са заоблени гладко, без чеп и остри ръбове.Избягвайте нараняване на носа прасците. Какво получавате : 10 комплекта оранжеви средства за отбиване на телета, нашата безпроблемна гаранция 12 месеца и приятелско обслужване на клиенти. Висококачествен материал : Отъемыш е изработена от висококачествена пластмаса, здрав и издръжлив, лесен за почистване. Безопасно и екологично : Отъемыши нетоксични, безопасни и устойчиви, не вредят на телето.Отличен за отбиване на телета от гърдите. Ефективна функция : Отлучатели са предназначени за едър рогат добитък и потомството на животни от смучене и намаляват стреса при отлучении от гърдите, предотвратяват вылизывание телета помежду си и предотвратяват заразяване. Избягвайте нараняване на : Краищата са заоблени гладко, без чеп и остри ръбове.Избягвайте нараняване на носа прасците. Какво получавате : 10 комплекта оранжеви средства за отбиване на телета, нашата безпроблемна гаранция 12 месеца и приятелско обслужване на клиенти.Характеристики на продукта : Отлучающие телета от гърдите не е телета се хранят на гърдата, като им позволява да пасат и да имат физически контакт с крава.Лесно се нанася ръчно.Просто напомни, че ударът трябва да бъде насочена нагоре.Подходящ за телета на възраст до 18 месеца.Обикновено отъемыша оставят в теленке на 4-7 дни, след което се отделят теле от майка си и се отстранява отъемыша.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория