• Ново
Знаме на Афганистан Подаръци Хамак за Домашни Любимци Легло Морско Свинче Клетка Хамак За Малки Животни Подвесная Легло за Пор, Чинчила, Кученце и Други Дребни Жив?

Знаме на Афганистан Подаръци Хамак за Домашни Любимци Легло Морско Свинче Клетка Хамак За Малки Животни Подвесная Легло за

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Добра пропускливост на въздух : да се съхранява на домашни любимци в хладината и уютаУдобно съхранение : Продуктът е малко и лесно.Когато не се използва, може да се сгъне и да се постави в чантата за ръчен багаж, за да му е лесно да се съхранява.Лесно подвешивается : използвайте метални куки за закрепване към ъглите на кутии или клетки или използвайте приложените регулируеми колани за захващане към повечето столове.Този хамак може да бъде монтиран под стол или в клетка и е идеален продукта, за да пести място.Домашни животни естествено, обичат да се крият в закрити помещения.Приложими сценарии : Това е най-добрият избор за болници за домашни любимци, семейства и пътуващи.Указания за пране : Може да се пере на ръка, не се накисва за дълго време и да не се избелва.Температурата почистване на течности не трябва да надвишава 45ºC. ☀【Описание на материала】 : платно ☀【Добра пропускливост на въздуха】 : да се Съхранява на домашни любимци в хладината и уюта. 【【Удобно съхранение】 : Продуктът е малко и лесно.Когато не се използва, може да се сгъне и да се постави в чантата за ръчен багаж, за да му е лесно да се съхранява. ☀【Лесно подвешивается】 : Използвайте метални куки за закрепване към ъглите на кутии или клетки или използвайте приложените регулируеми колани за захващане към повечето столове.Този хамак може да бъде монтиран под стол или в клетка и е идеален продукта, за да пести място.Домашни животни естествено, обичат да се крият в закрити помещения. 【【Приложими сценарии】 : Това е най-добрият избор за болници за домашни любимци, семейства и пътуващи. 【【Инструкция за измиване】 : Може да се пере на ръка, не се накисва в продължение на дълго време и да не се избелва.Температурата почистване на течности не трябва да надвишава 45ºC.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория