• Ново
Сладък Комплект спално бельо с Ягоди Queen Size, Комплект спално бельо с принтом Кавайной Ягоди 4 бр. за деца-тийнейджъри, Ултра Мека и лесна За Оформяне, Трайно, Без бръч?

Сладък Комплект спално бельо с Ягоди Queen Size, Комплект спално бельо с принтом Кавайной Ягоди 4 бр. за деца-тийнейджъри,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

? Комплект ЧАРШАФИ от 4 ЧАСТИ : 1 апартамент чаршаф (102 "x 90"), 1 оборудвани чаршаф (80 x 60"), 2 Калъфки за възглавници (20 "x 30") с дълбок джоб до 12 инча ? Прекрасен ягодово принт : Ягодово принт изглежда изящно и вкусно, това е идеалният избор за вашите малки прекрасни деца, който ще направи вашата детска спалня по-оживени, а децата ще могат с нетърпение да си лягаме. ? Лесно грижа: материал-полиестер, мек дишащ и здрав, да ги пере директно в студена вода и бързо се суши в пералната машина!. ?ЧУДЕСЕН ИЗБОР за ПОДАРЪК : Тези комплекти спално бельо са много удобни и икономични, за да пасва на стила на спалнята.Освен това, то също е добър вариант за подарък на детски рождени дни, детски празници, Коледа и така нататък. ?МЕКИ и УЮТНИ кърпи За деца : Комплект чаршафи изработени от сверхмягкой и дишаща материя от микрофибър, за да се осигури комфортна почивка на децата през деня и през нощта. ? Комплект ЧАРШАФИ от 4 ЧАСТИ : 1 апартамент чаршаф (102 "x 90"), 1 оборудвани чаршаф (80 x 60"), 2 Калъфки за възглавници (20 "x 30") с дълбок джоб до 12 инча. ? Прекрасен ягодово принт : Ягодово принт изглежда изящно и вкусно, това е идеалният избор за вашите малки прекрасни деца, който ще направи вашата детска спалня по-оживени, а децата ще могат с нетърпение да си лягаме. ? Лесно грижа: материал-полиестер, мек дишащ и здрав, да ги пере директно в студена вода и бързо се суши в пералната машина!. ?ЧУДЕСЕН ИЗБОР за ПОДАРЪК : Тези комплекти спално бельо са много удобни и икономични, за да пасва на стила на спалнята.Освен това, то също е добър вариант за подарък на детски рождени дни, детски празници, Коледа и така нататък. ?МЕКИ и УЮТНИ кърпи За деца : Комплект чаршафи изработени от сверхмягкой и дишаща материя от микрофибър, за да се осигури комфортна почивка на децата през деня и през нощта. 【Че можете да получите】 В комплект спално бельо Queen ягода включва : 1 * чаршаф + 1 * плосък чаршаф + 2 * стандартна калъфка, смятам, че това трябва да бъде най-добрия избор, заповядайте и оформляйте поръчката!2. 【ХАРАКТЕРИСТИКА】 Това е много красив и сладък комплект няма ягодово чаршаф, общ розов тон за набиране чаршаф, общ розов и сладък, цвят тъмно розово, по-инклюзивный, но също така и много повече възможности.Материал от микрофибър не избледнява, лесно не се колебае, лесен за почистване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория