• Ново
Авто Противоскользящий Лепкава Гелевый Мат, Блестящ Кристал С Цветна Декорация, Подложка за Арматурното табло на Автомобила, Лигав захват за Мобилни телефони, Слъ?

Авто Противоскользящий Лепкава Гелевый Мат, Блестящ Кристал С Цветна Декорация, Подложка за Арматурното табло на Автомобила,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Високо качество】 Този титуляр за подложка е изработена от здрава дебела полиуретанова гел, экологичен и нетоксичен, не оставя следи и огнеупорни, подходящ за използване в кола 【Универсален】 Този противоскользящий подложка за арматурното табло на автомобила може не само да си малки предмети и мобилен телефон в безопасност по време на шофиране.Но също може да се прилага в дома, банята, кухнята, офиса и на много други места за съхранение на малки предмети. 【Лош вкус и многократна употреба】 Нашият автомобилен мат има невероятна чрез адсорбция, която сигурно ще задържи своите притурки към най-ухабистых пътищата.Може да се пере, да им може да се ползва много пъти, и в това, в което сте го наклеили, не остават никакви следи или повреди.Просто почистете с мек сапун и вода, за да се възстанови устойчивостта. 【Универсален размер】 Гел залепващи ленти с размер на 11,6 * 5,71 инча, много големи по размер, може да побере повечето джаджи, като например телефон, слънчеви очила, ключове, монети, таблет, GPS, MP3 плейър, CD, електронни устройства и други приспособления или украса. 【Лесна употреба】 Ръчно изработени, украсени с пайети, красив стикер с декорация във формата на маргаритка, просто сложете на таблото на вашия автомобил, ван, голф-кара, лодки или офис на масата, за да запазите нещата на място.Моля, пазете повърхността е чиста и суха, натиснете гелевую тампон в продължение на 5 секунди, след залепване. 【Високо качество】 Този титуляр за подложка е изработена от здрава дебела полиуретанова гел, экологичен и нетоксичен, не оставя следи и огнеупорни, подходящ за използване в кола. 【Универсален】 Този противоскользящий подложка за арматурното табло на автомобила може не само да си малки предмети и мобилен телефон в безопасност по време на шофиране.Но също може да се прилага в дома, банята, кухнята, офиса и на много други места за съхранение на малки предмети. 【Лош вкус и многократна употреба】 Нашият автомобилен мат има невероятна чрез адсорбция, която сигурно ще задържи своите притурки към най-ухабистых пътищата.Може да се пере, да им може да се ползва много пъти, и в това, в което сте го наклеили, не остават никакви следи или повреди.Просто почистете с мек сапун и вода, за да се възстанови устойчивостта. 【Универсален размер】 Гел залепващи ленти с размер на 11,6 * 5,71 инча, много големи по размер, може да побере повечето джаджи, като например телефон, слънчеви очила, ключове, монети, таблет, GPS, MP3 плейър, CD, електронни устройства и други приспособления или украса. 【Лесна употреба】 Ръчно изработени, украсени с пайети, красив стикер с декорация във формата на маргаритка, просто сложете на таблото на вашия автомобил, ван, голф-кара, лодки или офис на масата, за да запазите нещата на място.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория