• Ново
Държач за карти SS - Лигав държач за карти от ликра за задната част на телефона, Ультратонкая Еластична стикер на седалките за портфейл за кредитни карти / лични карт?

Държач за карти SS - Лигав държач за карти от ликра за задната част на телефона, Ультратонкая Еластична стикер на седалките

Rating 
BGN 44.70

Сума
Налично за поръчка

1 Материал ликра : Държач за карти от ликра, висококачествени материали, доста еластична, дава възможност за съхраняване на някои карти или в брой, документ за самоличност, кредитни карти, ключове, молив, втулки.Едновременно в него може да се съхраняват около 5 карти. Силно лепило : стикер прави на притежателя на картата, достатъчно силен на всяка гладка повърхност, такива като обикновени слънчеви очила, гладка калъфи за мобилни телефони кожен калъф за телефон. **** Моля, обърнете внимание : Маслоустойчив калъфи за мобилни телефони и оригиналната задна със стъклен капак на телефона не са подходящи за този изделия, например : * Калъф от течен силиконов гел *. Лесен за носене : Лек, ултра-тънък, побира множество карти и малко пари, така че не е нужно да носите голям обемист портфейл в джоба си и да бъдат в безопасност. Мултифункционална : да го не само придават на задната част на телефона, но и да се използва за съхраняване на моливи, линейок, дръжки в офиса за удобство и за красота. Размери на продукта : Дължина : 90 мм, ширина : 68 мм, може да се монтира на почти всички устройства на вашия телефон.Съвместимост с i Phone 14 / 13 / 12 / 11 Plus Pro Max mini / X / XS / XS Max / XR / 8/8 Plus / 7/7 Plus / 6 / 6 Plus / 5 / 5s, Samsung Galaxy S6 / S5 / S4 / S3, Galaxy Note 5 / 4 / 3 / 2 / 1. Материал ликра : Държач за карти от ликра, висококачествени материали, доста еластична, дава възможност да съхранявате множество карти или парични средства, документ за самоличност, кредитни карти, ключове, молив, втулки.Едновременно в него може да се съхраняват около 5 карти. Силно лепило : стикер прави на притежателя на картата, достатъчно силен на всяка гладка повърхност, такива като обикновени слънчеви очила, гладка калъфи за мобилни телефони кожен калъф за телефон. **** Моля, обърнете внимание : Маслоустойчив калъфи за мобилни телефони и оригиналната задна със стъклен капак на телефона не са подходящи за този изделия, например : * Калъф от течен силиконов гел *. Лесен за носене : Лек, ултра-тънък, побира множество карти и малко пари, така че не е нужно да носите голям обемист портфейл в джоба си и да бъдат в безопасност. Мултифункционална : да го не само придават на задната част на телефона, но и да се използва за съхраняване на моливи, линейок, дръжки в офиса за удобство и за красота.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория