• Ново
Спрей Малка Пръскачка, U-Образна форма на Спрей с Дебело Дъно, Ултратънък Мъгла, Козметичен Флакон, 30 мл (C3)

Спрей Малка Пръскачка, U-Образна форма на Спрей с Дебело Дъно, Ултратънък Мъгла, Козметичен Флакон, 30 мл (C3)

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

★ 【Висококачествени материали】 Екологично чист материал, PETG, устойчива на износване и издръжливРетро стил, класическа мода, трайни и подходящи за носене, както и за многократна употреба. ★ 【Многофункционален флакон】 Флакони с непрекъснатото пръскане може да се използва за различни цели, включително почистване, полагане на косата, поливане растения, прием на ароматизатори за въздух и др ★ 【Ергономичен дизайн】 Ергономична форма и удобна дръжка намаляват умората на ръцете, годни за продължителна употреба. ★ 【Регулируема】 корона нано-помпа с фин мъгла, наситен и фин спрей, най-добре се грижи за кожата.Конструкция на вратата бутилки от голям калибър, удобна за бутилиране на течности. ★ 【Лесна употреба】 ниско тегло и малки размери, лесни за носене, особено подходящ за пътуване.За съхранение и пръскане на различни видове козметика или течности за грижа за кожата.Тази бутилка се използва за съхранение и пръскане на различни видове козметика или течности за грижа за кожата.Той е изработен от висококачествен материал, износостойкого и трайни.Удобства : За съхранение и пръскане на различни видове козметика или течности за грижа за кожата.Корона помпа Fine mist nano, богат и фин спрей, най-добре се грижи за кожата.Конструкция на вратата бутилки от голям калибър, удобна за бутилиране на течности.Екологично чисти материали PETG, устойчива на износване и издръжлив.Лек и с малки размери, лесни за носене, особено подходящ за пътуване.Нанесете на етикета на бутилка, за да се улесни класификация.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Бутилка за пръскане Материал : пластмаса Обем : 30 мл Възможности за избор на цветове : прозрачно, прозрачно синьо, прозрачно розов съдържание на Пакета : 1 * Бутилка за пръскане : 1. Не добавяйте в напитки, петрол, силни киселини и течности с високо съдържание на алкохол, за да се избегне разваляне на материали. Моля, използвайте средствата за грижа за кожата в контейнер, колкото е възможно по-скоро.Не го оставяйте повече от шест месеца. Изделия от полиетилен / ПЭТГ лесно се оцветяват пепел при продължително съхранение.При почистване за дезинфекция може да се използва вода или алкохол. Не забравяйте, че не може да се използва за почистване с гореща вода или высокотемпературную дезинфекция.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Spray Bottle
Material:
plastic
Capacity:
30ml
Optional Colors:
Clear, Clear Blue, Clear Pink
Package List:
1 * Spray Bottle:
Note:
1. Do not put into beverages, petroleum, strong acids and high alcohol liquids to avoid deterioration of materials.:
2. Please use the skin care/care products in the container as soon as possible. Do not leave it for more than half a year.:
3. PE/PETG products are easy to be stained with ash when stored for a long time. When cleaning, water or alcohol can be used for disinfection.:
4. Remember not to use hot water cleaning or high temperature disinfection.:
5. Long-term placement of the liquid may damage or pollute the dispenser container.:

Подобни продукти в категория