• Ново
BUDOCI 4 бр. Ластични ленти за ръбове перука, Лейси Плавящаяся лентата 3.5 см за перука, Обвивка за ръбовете на Завързана панделка за полагане на краищата, Лента за задър?

BUDOCI 4 бр. Ластични ленти за ръбове перука, Лейси Плавящаяся лентата 3.5 см за перука, Обвивка за ръбовете на Завързана панделка

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Високо качество : Дъвка за ръбовете на перука, изработени от фин полиестерни влакна и высокоэластичного латекс, много меки и гъвкави за употреба, лесно се деформира и многократна употребаЛесна употреба : Има лента от велкро, който ви позволява лесно да регулирате дръпване, те са достатъчно гъвкави и издръжливи, за да ви служи дълго време.Лейси плавящаяся лента е достатъчно широка, за да покрие цялата площ, която искате да запазите гладка.Лесен за почистване : нашите ленти за захващане на перуки имат приятна дебелина, няма да имат неприятна миризма.може да се пере в машина и ръчно.Когато сте пране си, лента велкро трябва да се придържа, за да се избегне залепване на други дрехи.Траен и мек : Осигурява достатъчно налягане, за да вдавить дантела в кожата на главата.Тя е ефективна както за приклеенных, така и за бесклеевых укладок /перуки.Размер на продукта : Ширина : 1,4 инча/3,5 см, Дължина : 23,5 инча/60 виж Той е широк и удобен, не причинява главоболие, и достатъчно дълъг, за да се обърне на повечето хора.В комплекта са включени : 2 бр. х лентата с леопардовым принтом, 2 бр. х задната част на лентата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория