• Ново
4 бр. Зелени Белезници Комплект за Подстригване За Грижи за Нокти за Детето Ножици за Новородени Машинка За Подстригване Инструмент За Съхранение на Бебета с Пинсе?

4 бр. Зелени Белезници Комплект за Подстригване За Грижи за Нокти за Детето Ножици за Новородени Машинка За Подстригване Инструмент

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ДЕТСКИ нокторезачки - Изработени от неръждаема стомана и пластмаса!Осигурява спокойствие на родителите и на възможно най-добрите грижи за здравето на вашето детеДетска МАШИНКА за нокти - това е подарък за детската душа, подходящ за малък огъване малки ръце.ДЕТСКИ нокторезачки - Деликатен лак, който предпазва леко върховете на пръстите си.Комплект детски клещи за нокти - Нашият набор от детски клещи за нокти е изработена от ABS-пластмаса и неръждаема стомана за продължителна употреба.Детски нож за нокти-ръчно противоскользящий дизайн, удобен за съхранение и безплатен переноска.Списък на пакетите 1 x машина за рязане на нокти 1 x пинсети 1 x ножица за нокти 1 x пила за нокти 1 x кутия Характеристики - Ергономични дръжки всяка част за по-плътно захващане и по-добър контрол при употреба. - сигурно и е идеален за ръце новороденото. - Благодарение на очарователен дизайн, ще ви донесе много забавно. -Материали : ABS, неръждаема стомана, стъкло -Очи от случайно карикатура на кутия за съхранение - Лек и преносим, с футляром за съхранение, удобно переноске и съхранение. - Този комплект съдържа повечето стоки от първа необходимост, необходими за добро съдържание на вашето дете.Описание на продукта Детски ножици за нокти Този комплект за грижа за бебета и ще се превърне в отлична идея за подарък за начинаещи и опитни родители с малки деца.Детски нокторезачки Тази стока е набор от детски подстригване за нокти, който е изработен от висококачествен материал за употреба, се отличава с фина обработка и практичност.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория