• Ново
Сива Карта Tiiyee Карта на Баланса на Бялото с Изложба на 18% Карта Фотография Контролна Карта за снимане, Когато Покритието на Потребителска Калибриране Проверка на ф?

Сива Карта Tiiyee Карта на Баланса на Бялото с Изложба на 18% Карта Фотография Контролна Карта за снимане, Когато Покритието

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[18% рефлектор сива карта] : Сив страна на карти, баланс на бялото и на картата на баланса на бялото за видео опростява сложните технически проблеми, свързани с експозиция и корекция на цветовете при работа в различни условия на осветеност, на картата на баланса на бялото грей [Персонализиране на цвета на картина, като с помощта на сива карта] : Сива карта опростява сложните технически въпроси, свързани с експозиция и цветокоррекцией при работа в различни условия на осветеност; Тази удобна двустранен всплывающая 18%-dani сива / бяла карта и картата на баланса на бялото опростяване на сложни технически въпроси, свързани с експозиция и цветокоррекцией при работа в различни условия на осветеност. [Функция в два цвята платка със сиви карти за измерване на фотографска светлина] : Този удобен двустранен сиво-бяла карта с повишаване на осветеност на 18% е предназначена за корекция на експозицията, а бялата страна - за настройка на баланс на бялото, която можете да използвате като рефлектор за проверка на цвят е сива карта за фотография. [Набор от сиво-бели картички предоставя стандартен еталонно] обект : Тази 18%-dani сива карта предоставя стандартен еталонно обект за определяне на експозиция в снимки. Двустранен преносима сиво-бяла дъска е идеално, за да за броени секунди да инсталирате правилния баланс на бялото и винаги да има добра експозиция. [Рефлектор със сива карта Осигурява постоянство на експозиция] : Поставяне на сивата карта, за снимки и двустранен сиво-бялата дъска в снимаемую сцената, насочени под определен ъгъл спрямо посоката на падащата светлина, и махате от нея показания с помощта на зададено измерване на отразената светлина, фотографът може да бъде сигурен в постоянството на експозиция на своите снимки.Характеристики : 1. Сивата страна на карти, баланс на бялото и на двустранния диск на баланса на бялото са неразделна част от процеса на цифрова фотография за фотографи или любители, фокусировочная панел сив панел 2. Сива карта е предназначена за корекция на експозицията, а бялата страна - за настройка на баланс на бялото баланс на бялото с рефлектор, диск баланс на бялото 3. Карта за измерване на осветеност и набор от карти на баланса на бялото може да се използва за баланс на бялото в камерата или за последваща обработка 4.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория