• Ново
Екшън-камера SOLUSTRE Екшън-камера Малка Камера, Мини Камера, Камера за палеца Домашна Камера Екшън спорт DV Камера за Видео Гледате на живо излъчване на Бяла Екшън-каме?

Екшън-камера SOLUSTRE Екшън-камера Малка Камера, Мини Камера, Камера за палеца Домашна Камера Екшън спорт DV Камера за Видео

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Уникален външен вид, висока ефективност, малки и миниатюрни, лесно преносимиИнсталиране на софтуер на мобилен телефон "SJCAM Zone" на своите смартфони или лаптопи. зареждане на системата устройства е на разположение в игра.Потребителите на континента могат да го качите на Application съкровище, а за устройства i Phone в App Store.Това устройство може да се свърже към смартфоните и преносими компютри (или IOS). След дълго натискане на за включване на камерата продължавайте да натискате го три пъти, за да включите Wi-Fi интернет.Той е лесен за инсталиране и използване.Описание, Изработени от висококачествен материал ABS.При използване на Wi-Fi 1080 P резолюция е около 2 часа и 10 минути; при изключен Wi-Fi 1080 P резолюция е около 3 часа и 20 минути. малък по размер, лесно можете да го носите със себе си.Характеристики - Цвят : бял - Материал : ABS Размер : около 6x2,6x2 cm / 2,36x1,02x0,79 инча Чипсет : Novatek 96672 Управление на Wi-Fi : Поддържа 2.4 Ghz Формат за компресиране на видео : H. 265 Време на работа : при използване на Wi-Fi 1080 P е около 2 часа и 10 минути; при използване на Wi-Fi е изключен 1080 P е около 3 часа и 20 минути - видео Режим : нормален режим, интервални запис, автомобилен режим, портретен режим - При използване на Wi-Fi 1080 P е около 2 часа и 10 минути; при използване на Wi-Fi е изключен 1080 P е около 3 часа и 20 минути - Уникален външен вид, висока ефективност, малки и миниатюрни, лесно преносими.- Инсталиране на софтуер на мобилен телефон "SJCAM Zone" на своите смартфони или лаптопи. зареждане на системата устройства е на разположение в игра.Потребителите на континента могат да го качите на Application съкровище, а за устройства i Phone в App Store.- Този продукт може да бъде свързан към смартфоните и преносими компютри (или IOS) - Той е лесен за инсталиране и използване.- След продължително натискане, за да включите фотоапарата, продължете да натискате го три пъти, за да включите пакет Wi-Fi, който включва 1 x камера.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория