• Ново
Набор от Мисок за котешки храна, Керамични Купи за храна и вода на 20 унции, 2 Купички за домашни любимци със стойка от неръждаема стомана, Нескользящие и Антикорозио?

Набор от Мисок за котешки храна, Керамични Купи за храна и вода на 20 унции, 2 Купички за домашни любимци със стойка от неръждаема

Rating 
BGN 9.06

Сума
Налично за поръчка

【Купа за котешки храна】 - Издигнати котешки паници, може да помогне за подобряване на храносмилането котки и малки кучетаЧаши с шарките на пандите е по-Удобно да развиват хранителни навици при котенца и кученца. 【Издигнати котешки паници с неплъзгащи стойка】- Тази повдигнати котешка купа - добър избор за всеки, който се храни с помия. издигнати котешки паници задържат храна на пода, а теглото керамични мисок надвишава 2 килограма, за да силни кучета и котки, които не бутна паницата в пода и не опрокидывали съдържанието. 【Избор за котенца и кученца 】- Един размер : купички за котешки храна и вода : Д * В : (5,5*1,9 инча), поставка Д * Ш * В : (11.5 в) с капацитет 20 грама, двойна купа за домашни животни могат да се настанят храна и вода едновременно.Дълбока и широка форма предотвратява напрежението на брадата, както и заоблени ръбове улесняват вашата котка получаване на всеки парчета храна. 【Лесна употреба 】 - Котешки купички за храна и вода, двойна купа за домашни любимци може да съдържа храна и вода едновременно, и не е нужно често да изпълват си.Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка. 【Керамични чаши от безопасен материал】 - Керамичен материал е здрав, няма ръжда и е безвреден за кучета и котки.Твърда повърхност може да предотврати появата на драскотини, като по този начин намаляване на здравословни проблеми, особено при котките.Тези котешки паници, може да помогне за подобряване на храносмилането котки и малки кучета.Чаши с шарките на пандите е по-Удобно да развиват хранителни навици при котенца и кученца.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория