• Ново
Чанта SXNBH за котки Стоки за домашни любимци Хамак за домашни любимци е Достъпен през всички сезони на Шезлонг за котешки къщички (Цвят: Сив, размер: 53,5x48,5x13 см)

Чанта SXNBH за котки Стоки за домашни любимци Хамак за домашни любимци е Достъпен през всички сезони на Шезлонг за котешки

Rating 
BGN 162.24

Сума
Налично за поръчка

Комфортен сън, влагоустойчив, отговарят на високи и прахоустойчив на височина 13 см над земята, за да се избегне попадане на прах и влага.Домашни животни могат да спят спокойно.ХОЛЩОВАЯ ПЛАТ УДОБНИ И дишащи. проста и модерно, разнообразни цветове по избор.Информация За продукта 【ИМЕ】 Туризъм легло от масивно дърво 【МАТЕРИАЛ】 Масив дърво, платно【Технически характеристики】 дължина 53,5 cm ширина 48,5 cm височина 13 cm тегло 700 г Комфортен сън, влагоустойчив, отговарят на високи и прахоустойчив. на височина 13 см над земята, за да се избегне попадане на прах.Домашни животни могат да спят спокойно.ХОЛЩОВАЯ ПЛАТ УДОБНИ И дишащи. проста и модерно, разнообразни цветове по избор.Полезни съвети : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимката.2, дължащи се На различни методи на измерване, моля, се допуска отклонение 0-2 виж.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория