• Ново
Rayyl Кожа за практикуване на татуировка - 20PCS Кожа за практикуване на татуировки 7,4x5,6 Тънка силиконова Мека двустранно кожа за практика татуировка на веждите за начи?

Rayyl Кожа за практикуване на татуировка - 20PCS Кожа за практикуване на татуировки 7,4x5,6 Тънка силиконова Мека двустранно

Rating 
BGN 13.03

Сума
Налично за поръчка

【Опаковка и размери】 - 20 бр индивидуална опаковка за всяка кожа за практикуване на татуировка с размер 7,4x5,6 инча.Можете да го използвате с игли за татуировки и татуировка-машина.И двете страни на всяка област татуировки празни, което осигурява достатъчно пространство за създаване на вашия шедьовър. 【Отлично качество】 - Татуировочная кожа practice е направена от висококачествен силикон, мек и растягивающегося.Притежава голяма пластичност и подобряват усещането за докосване до кожата.Здрав и многократна употреба, предназначени за практиката на прилагане на татуировки.Чудесен сейф, няма да навреди на вашата кожа. 【Широко приложение】 - Татуировочная кожа позволява практикуването на различни уреди, от контурирования до перушина.Проверявайте напредъка си по време на практическите упражнения или тествайте новата татуировка-машини или мастило.Запишете работата си, покажете отлични примери за вашето творчество. 【Лесна употреба】 - Татуировка върху кожата се усеща така, както в кожата на човека, наистина е лесна за използване.Когато се упражнявате с tattoo practice skin, гъвкава кожа за татуировки може да приключи около обекта, което му придава желания контур. 【Обслужване екип Rayyl】 - Ние се стремим да осигурим 100% гаранция за удовлетвореност.Ако имате някакви въпроси относно Rayyl tattoo practice skin, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще ви помогнем да решите проблема си възможно най-скоро.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория