• Ново
CINRA Tattoo Kit, Пълен Комплект за татуировки-на пишеща машина 2 елемента Безжичен Касета за Татуировка-на пишеща машина Дръжка с 40шт Игли за татуировки-Касети Източник н?

CINRA Tattoo Kit, Пълен Комплект за татуировки-на пишеща машина 2 елемента Безжичен Касета за Татуировка-на пишеща машина Дръжка

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Комплект за татуировки-на пишеща машина с патрон включва 1 бр дръжка за татуировка-на пишеща машина, 2 бр. безжични захранване за татуировки, 7 цветните мастила за татуиране, 1 бр. калъф за татуировка-дръжки, 2 бр. (1 двойка), ръкавици за татуировки, 1 бр. кожа за практикуване на татуировки, 40 бр. патрони за татуировка-игли с различни размери, 20 бр. чаши за мастило за татуировки малък размер, 1 бр. хартия за прехвърляне на татуировки, 200 бр. калъф за татуировка-дръжки.Отличен дизайн на татуировка-на пишеща машина : Касета за татуировка-машина с прецизионным RCA връзка, продължителна работа, ниско ниво на шум, продължителна стабилност, ниско тегло, едно парче.Съвместим с всички картриджными игли.Тази татуировочная машината е оборудвана с мощен двигател и подобрени система скоростна кутия, която гарантира ви комфортно нанасяне на татуировка.Можете да използвате тази роторную машина за татуировки за нанасяне на татуировки, перманентен грим и т. Висококачествени игла за касети с мастило за татуировки : Нашият комплект за татуировки с 40 бр. игли за касети с мастило за татуировки, в индивидуална опаковка.Подобрена плавност на мастило и придаващи им форма от вътрешната страна.Игла на патрона са изработени от неръждаема стомана 316 L и висококачествена пластмаса с висока твърдост и бързо картина.Мембранна Конструкция механизъм предпазва от пръски мастило.Професионален комплект за татуиране : Дръжка за татуировка-за пишеща машина, съвместима с типа на картриджных игли.Можете да използвате този комплект за татуажа за нанасяне на татуировки, перманентен грим и т. Нашият комплект за татуировки-на пишеща машина - това е професионален комплект дръжки на татуировка-на пишеща машина, която ще ви помогне да завърши здравословна и красива татуировка. 100% ГАРАНТИРАНО удовлетворение : Ние наистина се гордеем с нашите безжичен комплект за хранене за татуировка-машина с касетата.Комплект за татуировки-на пишеща машина с патрон CINRA - това е най-добрият комплект за татуировки.Ако не сте доволни от покупката на някакъв проблем с нашия пакет за татуировки, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. ние ще ви помогнем да решите вашите проблеми в скоро време.Комплект дръжки за татуировка-на пишеща машина, Комплект Дръжки на татуировка-на пишеща машина CINRA Professional с Роторен тонер касета за татуировка-машина с източник на захранване за татуировки 7 мастило 20pcs Игла за татуировки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория