• Ново
Игла за татуировки-касети JAGUAR 20pcs - Касети с мастило за татуировки-Стерилизирани игли с мембрана Смесени размери-Обновен дизайн на корпуса 2.0 - Трайни игла за татуир?

Игла за татуировки-касети JAGUAR 20pcs - Касети с мастило за татуировки-Стерилизирани игли с мембрана Смесени размери-Обновен

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

★ ОПТИМАЛНИ КАСЕТИ за татуировочных ОРЕЛ - Вдигнете си татуировка-изкуството на ново ниво с помощта на нашите игли за татуировочных касети, които умело са произведени с използване на иновативни мембранна система, която осигурява ефективен поток на мастилото и подпомагащ да създадете прави, гладки и прецизни линии без много усилия, без да причинява вреда на кожата! ⚡ ПРЕДВАРИТЕЛНО СТЕРИЛИЗИРАНИ - Да се облекчи вашите опасения по отношение на безопасността и хигиена, нашите касети с игли за нанасяне на татуировки запаяны в долната калай кутия, събрани в точната пластмасова форма и изчистени газ EO, след това внимателно са пакетирани в индивидуални стерилни блистерные опаковки, осигуряване на оптимална безопасност и хигиена на всяка игольчатой тел!. ✓ ОБНОВЕНИЯТ ДИЗАЙН на КОРПУСА 2.0 - Касета за татуировочных eagle е оборудван с обновения дизайн на корпуса 2.0 и вътрешна система за намаление на цените, която намалява триенето, се повишава стабилността и осигурява плавен поток на мастилото, благодарение на което той работи точно, ефективно и тихо.Касетите са съвместими с почти всички видове ротационни и ръчни машини!. ? 20 ИГЛИ за татуировки – В комплекта влизат 20 игли за татуировки, различни размери, които обикновено се използват за изправяне, боядисване и перушина татуировки.Нашите касети идват опаковани в кутия по 20 на иглата във всяка!. ? ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО - Внимателно изработени от поликарбонат с най-високо качество и хирургическа неръждаема стомана 304, тези игли за касети с мастило за татуировки assorted mixed са безопасни, гладки, трайни, нетоксични, точни и достатъчно издръжлив, за да издържат на износването при ежедневна употреба без загуба на функционалност!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория