• Ново
Клетка за хамстери ПАТКО, Клетка За Хамстери, Клетки за Чинчила, Стъклена Къщичка за Хамстери, Стъклена Къщичка за Хамстери, Лятно Убежище за Хамстери, Прозрачни Кл?

Клетка за хамстери ПАТКО, Клетка За Хамстери, Клетки за Чинчила, Стъклена Къщичка за Хамстери, Стъклена Къщичка за Хамстери,

Rating 
BGN 4.71

Сума
Налично за поръчка

КЪЩА-УБЕЖИЩЕ за ХАМСТЕРИ : Гнездо за домашни любимци са произведени от материал, които е удобно да се ползват за домашни любимциРАЙ за ХАМСТЕРИ : достатъчно малък, подходящ за живеене хамстери, преносимо, лесно за носене.НОСИЛКАТА хамстер : фасонный дизайн, супер изглежда и модерен, може да привлече вниманието на вашия домашен любимец.Джудже хамстер ИЗГРАЖДА ГНЕЗДО : Очарователен стъклена къща е много улеснява охлаждането, осигурява на малкия животно, отколкото на хладно гнездо за игри и почивка.КЪЩА-клетка за ЧИНЧИЛА : Идва с красив дизайн външния вид, който е уникален и. КЪЩА-убежище за хамстер : Гнездо за домашни любимци са произведени от материал, който е лесен за използване домашни любимци.РАЙ за ХАМСТЕРИ : достатъчно малък, подходящ за живеене хамстери, преносимо, лесно за носене.НОСИЛКАТА хамстер : фасонный дизайн, супер изглежда и модерен, може да привлече вниманието на вашия домашен любимец.Джудже хамстер ИЗГРАЖДА ГНЕЗДО : Очарователен стъклена къща е много улеснява охлаждането, осигурява на малкия животно, отколкото на хладно гнездо за игри и почивка.КЪЩА-КЛЕТКА за ЧИНЧИЛА : Идва с красив външен вид, който е уникален i. Предпоставка списък 1 х охлаждащ къщичка за хамстер Характеристики - Цвят : прозрачно - Гнездо за домашни любимци са произведени от материал, който е удобен за използване за домашни любимци. - Малки животни могат да привлекат вниманието и увеличаване на удоволствието от отглеждане. за хамстери и животни от подобен размер. - Материал : стъкло - Очарователен стъклена къщичка значително улеснява охлаждането, създава хладно гнездо за игри и отдих на малко животно. - Ела с красив дизайн външния вид, който е уникален si - Мулти-гнездото - това легла за домашни любимци. лесен за почистване и употреба.Информация за стоки, Този охлаждащ стъклена къщичка за хамстери е изработен от висококачествено стъкло от премиум-клас и е много подходяща за отдих и игри, хамстери.Изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Добър подарък за приятелите си, които имат хамстер.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория