• Ново
метрични комплекти за ремонт на автомобилна на резба, 25 бр Набор от Инструменти за Ремонт на Автомобилна Свещ M14*1.25 резба за метчиков с Футляром

метрични комплекти за ремонт на автомобилна на резба, 25 бр Набор от Инструменти за Ремонт на Автомобилна

Rating 
BGN 14.66

Сума
Налично за поръчка

Висококачествен материал : Изработени от бързорежеща стомана, тези аксесоари се отличават с висока здравина и дълъг срок на службаОтлично качество : Изработени са от бързорежеща стомана, тези аксесоари се отличават с висока здравина и дълъг срок на служба.Специално проектиран за настройки на Deep fix Plug.Удлинительный инструмент осигурява лесен достъп до дъното на бразда все още мъниче.Широко се използва : Този ремонт комплект е с широк спектър на приложение и отговаря на или надвишава оригинални фабричните спецификации, може да бъде заменен от директно в съответствие с вашите различни нужди.Подходящи за леки автомобили, товарни автомобили, роботи, двигатели и газови двигатели.Удобно Всички инструменти са добре организирани в выдувном калъф за защита на компонентите, те са лесни за носене и монтаж. Специално проектиран за настройки мъничета fix Deep2. Удлинительный инструмент осигурява лесен достъп до долната част на мъничета groove3. Добър набор от инструменти за ремонт на повредени резби на свещи зажигания4. Изработени са от бързорежеща стомана, тези аксесоари се отличават с висока здравина и долговечностью5. Подходящи за леки автомобили, товарни автомобили, роботи, дизелови двигатели и газови двигателейспецификация : Функция : Специално проектиран за конфигурация Deep fix Plug.Удлинительный инструмент осигурява лесен достъп до дъното на бразда все още мъниче.Добър набор от инструменти за ремонт на повредени резби на свещи и увеличаване на продължителността на живот на свещите.Изработени са от бързорежеща стомана, тези аксесоари се отличават с висока здравина и дълъг срок на служба.Лесен за употреба и експлоатация.Подходящи за леки автомобили, товарни автомобили, селскостопански машини, дизелови и газови двигатели.Технически характеристики : Материал : быстрорежущая стомана Цвят на продукта : както е показано на фигура Тегло на опаковката : 1387 г Размер дюза : M14 * 1,25 Размер на стъпка кран : M14 * 1,25, M15.5 * 1,25 Размер на плъзгаща прът : 3/8 inch Размер на вставного диск : 3/8 inch Размер на ключ : 2.5 мм/0,098 инча Вмъкване на : 15 мм /9 мм 0,59/0,35 инча Опаковка включва : 19 * Части 1 * Кран 1 * Стъпков кран 1 * Подвижен стержень1 * Ример1 * шестостенния Ключ1 * Поставете устройството Забележка : 1.

Всичко за продукта

Feature:
Especially designed for fix Deep Plug Configuration.:
Extension tool can easy access to the bottom of plug groove.:
A nice tool kit for repair damaged spark plug threads and lengthen spark plugs service time.:
Made of high speed steel, these accessories are of strong strength and long durability.:
Easy to use and operate. :
Fit for car, truck, cropper, diesel engine and gas engine.:
Specifications:
Material:
High speed steel
Item Color:
As picture shown
Package Weight:
1387g
Tap Size:
M14 * 1.25
Step Tap Size:
M14 * 1.25, M15.5 * 1.25
Sliding Rod Size:
3/8 inch
Insert Drive Size:
3/8 inch
Allen Key Size:
2.5mm/0.098in
Insert:
15mm/9mm 0.59/0.35in
Package Include:
19 * Insert:
1 * Tap :
1 * Step Tap:
1 * Sliding Rod:
1 * Rimer:
1 * Allen Key:
1 * Insert Drive:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Подобни продукти в категория