• Ново
CAWACH 1БР 6 ММ Джолан Зелен Вогнутый Коробчатый Малко за Дърводелски Края на ножовете Видий Края Фрези Дървообработващи Инструменти (Размер: 6x12 мм)

CAWACH 1БР 6 ММ Джолан Зелен Вогнутый Коробчатый Малко за Дърводелски Края на ножовете Видий Края Фрези Дървообработващи

Rating 
BGN 9.15

Сума
Налично за поръчка

* Нож на промишлени качество * Издръжлив корпус от закалена стомана, със защита от откат. * Използва се за ръчно производство на чекмедже или други дървообработващи продукти. * Натрупване и термостойкое тефлоновое покритие. * Ъгли на рязане, кука Високи ъгли на рязане, кука и изсечени позволяват фрезам плавно, нарязани на детайла, не оставяйки заноз. * Нож на промишлени качество. * Издръжлив корпус от закалена стомана, със защита от откат. * Използва се за ръчно производство на чекмедже или други дървообработващи продукти. * Натрупване и термостойкое тефлоновое покритие. * Ъгли на рязане, кука Високи ъгли на рязане, кука и изсечени позволяват фрезам плавно да се блъсне в детайла, които са чисто парчета free.Name : нож с кръгло дъно и дръжка 6 мм Опаковка : пластмасов коробкаматериал : режещата глава от сплав YG8, корпус нож от въглеродна стомана 45 #, напыляемая повърхността на Приложение : използва се за обработка на канали в дърво и разкопаване на дъното на Употреба : Дървообработващи инструментупаковка включва : 1 бр. x перките (диаметър на опашка 6 mm X диаметър на рязане край : 6 ~ 18 mm) ★ Забележки : -Срокът за доставка е 7-21 работен ден.Ако логистика не е актуализирана в продължение на дълго време, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.-Ние осигуряваме перфектно сервизно обслужване, са възможни малки грешки в размер и цвят, това е нормално, благодаря за разбирането, ние продаваме само продукти, а останалата част са накити.- Ако имате някакви въпроси за този продукт, вие можете да ги попитате директно или да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часа.- Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория