• Ново
INOOMP Судейский Флаг Малки Знамена Сигнални Флагове Предупредителни Судейские Знамена на Състезателна Кола От Неръждаема Стомана, Плат, Гъби Малък Банер Судейский ?

INOOMP Судейский Флаг Малки Знамена Сигнални Флагове Предупредителни Судейские Знамена на Състезателна Кола От Неръждаема

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

СПОРТНО оборудване - лек, удобен за носенеФлаг разработен с порести дръжка, което го прави удобен и лесен за захващане.Размахивающие ЗНАМЕНА за РЪЦЕ-Футболен флаг за рефер, Сигнални флагове за ръчно хартата от неръждаема стомана, флаг за спортни състезания, флаг за тренировки по лека атлетика за дейности Удобна дръжка за захващане Добра и нескользящая, което осигурява голямо удобство на футболен мач.СЛОТ РЪЧНИ СИГНАЛНИ ЗНАМЕНА-Судейские знамена с порести дръжка от неръждаема стомана, флаг мач, флаг лайнсмена, Сигнален флаг, за състезания по футбол, волейбол, футбол, широко доставя : Повече атмосфера за вашето парти, подходяща за посоката на движение, консумативи за състезателни игри.ФЛАГ ВОДЕЩ на СЪСТЕЗАНИЕТО - Предупредителни судейские знамена ярки цветове от силен от лека тъкан, която може да се вее на вятъра.Судейские ръчни знамена - Знамето е изработена от непромокаем плат, различен изискан качество на производство и издръжливост.Флаг идва с пръчки от неръждаема стомана, които не ръжда и не се деформира.Списък на пакетите в 12 x съдийски флагове Характеристики -Размер : 50,00 X37,00 X1,80 см. / 19,65 X14,54 X0 Знамена съдийски състезания. -Материал : неръждаема стомана, кърпа, гъба, Спортни сигнални флагчета -Цвят : както е показано на пътни флажках -Изработени от надеждни материали, които осигуряват солидна структура и дълго време на употреба, по-деликатен, спортни съоръжения и му е трудно да се прекъсне. - Лек, лесен за носене.Флаг разработен с порести дръжка, което го прави удобен и лесен за заснемане на спортни съдебен хартата. - Флаг е изработена от непромокаем плат, елегантна изработка и е здрава.Флаг идва с пръчки от неръждаема стомана, които не ръжда и не деформирани малки сигнални флагове. -Лек дизайн, удобен за переноске и употреба, в много случаи, тези ярки знамена издържат на силно размахивание! флагове за спортни мачове - този състезателен флаг е изработен от качествен материал.Флаг може да бъде лайнсменов във всеки вид спорт. Идеален за игри сигнални флагчета за футболни мачове на открито.Информация за стоки, Сигналните флагове за футболни мачове Търсите цветни судейские знамена за футболен мач?Тези судейские квадратчетата за сигурност и судейские квадратчетата на футболни мачове са изработени от надеждни материали, гарантиращи дълготрайност и са проектирани специално за съдиите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория