• Ново
NUOBESTY 3 бр. Органайзер за файлове за колеги, Дръжка, Разни, многофункционално Отделение за Моливи, Офис Принадлежности За Грим, Четка, Папка за Писма, Аксесоари, Подар?

NUOBESTY 3 бр. Органайзер за файлове за колеги, Дръжка, Разни, многофункционално Отделение за Моливи, Офис Принадлежности

Rating 
BGN 26.69

Сума
Налично за поръчка

ютияДървен държач за моливи в селски стил : конструкция с няколко решетки, осигурява практичност и дълготрайност, което позволява да съдържа вашия работен плот, в чистота.Настолен сортировач : Елегантен и прост, този кутия за съхранение също може да се сложи на масата за украса.Настолен органайзер : един Прост, модерен, компактен дизайн осигурява достатъчно място за съхранение на вещи. Държач за тоалетни дръжки : Прекрасен и перфектен помощник за организиране на вашите детайл на вашия работен плот.Кутия за канцеларски материали на масата : чудесно за съхранение на канцеларски материали, козметика, кабел за данни и други дребни елементи.Осъществяване на списък 1 х държач за химикалки Характеристики-чудесно за съхранение на канцеларски материали, козметика, кабел за данни и други дребни елементи. - Този компактен калъф за съхранение са подходящи за настаняване на работния плот у дома или в офиса. - Цвят : черен - Изработен от висококачествено желязо, практични и издръжлив, може да се използва дълго време. - Кутия за съхранение е много подходяща за ползване у дома, в офиса, в университета, в училище и на други места. - Материал : желязо - Компактен размер и дизайн с множество мрежи, улесняваща за съхранение на данни и търсене на точните елементи. - Размер : 13,00 X12,70 X12,50 см / 5,11 X4,99 X4,91 см Маса за сортиране на информация за стоки има многосеточную конструкция и осигурява достатъчно голямо пространство за съхранение на различни предмети, като кабел за предаване на данни, козметика, канцеларски материали и други малки предмети. дървен държач за моливи в селски стил Е многофункционална кутия за съхранение, изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория