• Ново
HANABASS 8 бр. Почистващи Кърпи Кърпи от Микрофибър За Кърпа от Микрофибър Впитывающая Кърпа За миене на чинии, Салфетки За почистване на Стъкло Впитывающая Кърпа За ми?

HANABASS 8 бр. Почистващи Кърпи Кърпи от Микрофибър За Кърпа от Микрофибър Впитывающая Кърпа За миене на чинии, Салфетки За

Rating 
BGN 5.89

Сума
Налично за поръчка

Кърпа за миене на съдове : С висока попиваща способност и силна почистване на лента, тя може ефективно почистване на кухненски прибориПарцал за почистване от микрофибър : ПАРЦАЛ за ПОЧИСТВАНЕ на прозорци отвътре в вълнообразни райета изглежда очарователно и оживен, чрез добавяне на ярки цветове и интересни елементи на вашия прекрасен дом.Кухненски суха кърпа : ПОЧИСТВАНЕ КЪРПА от микрофибър За автоматично почистване С висока попиваща функция и почистващи свойства, той може ефективно почистване на кухненски прибори.Парцали за почистване на кухня : Вълнообразни резки изглежда очарователно и оживен, чрез добавяне на ярки цветове и интересни елементи на вашия прекрасен дом.Кухненски парцали : КУХНЕНСКИ ПАРЦАЛИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КЪРПА от ПОЧИСТВАНЕТО ТЪКАН - Подходящ за почистване на съдове, стъкло, кухненски прибори, мебели, ще ви даде нов вид, след почистване.Кърпа за миене на съдове : С висока попиваща способност и силна почистване на лента, тя може ефективно почистване на кухненски прибори.Парцал за почистване от микрофибър : ПАРЦАЛ за ПОЧИСТВАНЕ на прозорци отвътре в вълнообразни райета изглежда очарователно и оживен, чрез добавяне на ярки цветове и интересни елементи на вашия прекрасен дом.Кухненски суха кърпа : ПОЧИСТВАНЕ КЪРПА от микрофибър За автоматично почистване С висока попиваща функция и почистващи свойства, той може ефективно почистване на кухненски прибори.Парцали за почистване на кухня : Вълнообразни резки изглежда очарователно и оживен, чрез добавяне на ярки цветове и интересни елементи на вашия прекрасен дом.Кухненски парцали : КУХНЕНСКИ ПАРЦАЛИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КЪРПА от ПОЧИСТВАНЕТО ТЪКАН - Подходящ за почистване на съдове, стъкло, кухненски прибори, мебели, ще ви даде нов вид, след почистване.Списък на пакетите в 8 x кърпа за почистване Функции - Материал : Плат за прозорци от коралов руно. - Размер : 25 x 25 x 0,5 см кърпа за почистване. - Цвят : Както е показано на кърпа за почистване. - Произведен от висококачествен коралов руно, тя е здрава и перфектно почистване на кухненски и суха кърпа. - Удобни за използване, добре абсорбиращи вода, използвано за почистване на автомобилни кърпи от микрофибър. - Подходящ за почистване на съдове, стъкло, прибори за хранене, мебели, ще ви даде нов вид, след почистване впитывающим кухненски кърпи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория