• Ново
FAVOMOTO 3 Серии Комплекти за бродерия Nexklace Цвете Колие С Шарени Набор от Кръстове Празен Панел Набор от Кръстове-Обръчи Материална Опаковка Пуловер Верига Огърлица, К?

FAVOMOTO 3 Серии Комплекти за бродерия Nexklace Цвете Колие С Шарени Набор от Кръстове Празен Панел Набор от Кръстове-Обръчи

Rating 
BGN 8.44

Сума
Налично за поръчка

Комплекти : Просто следвайте парче плат за бродерия пробиване със собствените си ръце комплект за бродиране колиета.Набор от инструменти за бродиране : Всеки комплект включва : 1 подвесную верига от сплав, висулка с овална форма, конци, рамка и парче плат с изображение на бродерия. Комплект за бродиране с релефни. Комплект за бродиране начинаещи : Продуктът представлява комплект за бродерия на кръстат бод, предназначени за любителите на diy от колиета и кулон.Аксесоари за шиене : Просто колие с бродерия със собствените си ръце, за приятелите си като подарък за рождения ден. Комплект за бродерия, печат : Просто колие с бродерия със собствените си ръце, за приятелите си като подарък за рождения ден. набор от инструменти за бродиране.Комплекти : Просто следвайте парче плат за бродерия пробиване със собствените си ръце. комплект за бродиране колиета.Набор от инструменти за бродиране : Всеки комплект включва : 1 подвесную верига от сплав, висулка с овална форма, конци, рамка и парче плат с изображение на бродерия. Комплект за бродиране с релефни. Комплект за бродиране начинаещи : Продуктът представлява комплект за бродерия на кръстат бод, предназначени за любителите на diy от колиета и кулон.Аксесоари за шиене : Просто колие с бродерия със собствените си ръце, за приятелите си като подарък за рождения ден. Комплект за бродерия, печат : Просто колие с бродерия със собствените си ръце, за приятелите си като подарък за рождения ден. набор от инструменти за бродиране.Осъществяване Списък 3 опаковки x комплект от смесени материали Характеристики - Цвят : Асорти Празен панела. - Материал : памук, комплект за бродиране огърлици, изработени от сплав. -Размер : Около 23x16x1 см /9,06x6,3x0,39 инча домакински ръчен инструмент за бродерия. - Овална висулка : 3x4 см/1,18x1,57 инча, конци за бродерия. - Дължина на веригата : 46 см /18,1 инча кръстоносните аксесоари. - Просто следвайте кърпа за производство на форми за кръстат бод, направи си САМ. -Продуктът представлява комплект за бродерия на кръстат бод, за да се предоставят инструменти за DIY necklace pendant занаятите enthusiast набор от инструменти за бродиране. - Просто колие с бродерия със собствените си ръце, за приятелите си като подарък за рожден ден, комплект за бродерия за начинаещи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория