• Ново
clubevy Комплекти, Килими с капаче и на една Кука, Комплект за Бродиране на Килими за деца и Възрастни, Комплекти за Бродерия Бод Направи си Сам комплекти за Бродерия с ?

clubevy Комплекти, Килими с капаче и на една Кука, Комплект за Бродиране на Килими за деца и Възрастни, Комплекти за Бродерия

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Лесно смилаеми】 Комплекти постелки с капаче идват с цветен ръководство за употреба, всеки може лесно да го завърши в съответствие с инструкции; Възрастни обикновено завършват го в продължение на 8 часа, за деца над 6 години също може да го направи 【Опазване на околната среда】 Всички материали са натурални и екологично чисти, без мирис, без остатъци от химически вещества, може с увереност да се насладите бродерия на кръстат бод със собствените си ръце.Преждата е мека като пух, тя ще ви хареса. 【Украса за дома】 Тази забавна рана със собствените си ръце, предназначени за няколко цели, сложи я на пода, на стената или на дивана или използвайте като възглавници и постелки.Като украса у дома, те ще ви помогнат да привлече повече внимание. 【Противоскользящий дизайн】 На обратната страна са дебели нескользящие частици.Когато е готов мат сложи на пода, той не би случайно да се движите, което е идеално за килими, възглавници и така нататък. 【Идеален подарък】 Тази рана помага на хората да се съсредоточи, премахва безпокойство и развива търпение и концентрация.Когато членовете на семейството заедно ще завърши този продукт ръчно изработени, скучно време ще се превърне в щастливо.Идва в кутия за подарък, която ще се превърне в идеален подарък за Коледа и рождения ден. 【Лесно смилаеми】 Комплекти постелки с капаче идват с цветен ръководство за употреба, всеки може лесно да го завърши в съответствие с инструкции; Възрастни обикновено завършват го в продължение на 8 часа, за деца над 6 години също може да го направи. 【Опазване на околната среда】 Всички материали са натурални и екологично чисти, без мирис, без остатъци от химически вещества, може с увереност да се насладите бродерия на кръстат бод със собствените си ръце.Преждата е мека като пух, тя ще ви хареса. 【Украса за дома】 Тази забавна рана със собствените си ръце, предназначени за няколко цели, сложи я на пода, на стената или на дивана или използвайте като възглавници и постелки.Като украса у дома, те ще ви помогнат да привлече повече внимание. 【Противоскользящий дизайн】 На обратната страна са дебели нескользящие частици.Когато е готов мат сложи на пода, той не би случайно да се движите, което е идеално за килими, възглавници и така нататък. 【Идеален подарък】 Тази рана помага на хората да се съсредоточи, премахва безпокойство и развива търпение и концентрация.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория