• Ново
Интериор на стаята Holitown Струнни инструменти осветителни тела, захранвани от USB и батерия с дистанционно управление 10 фута 30 Светодиоди Прекрасен Коте Котка Приказ?

Интериор на стаята Holitown Струнни инструменти осветителни тела, захранвани от USB и батерия с дистанционно управление 10

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Отлични идеи за подаръци за украса за сватба, рожден ден, на Деня на Свети Валентин】 Елегантен дизайн, придающий стая блясък и намек за луксТези led светлини светят с мека светлина, не само имат по-дълъг живот, но и за спестяване на електроенергия (както на батерии, така и от USB), елегантно, но ефективно. 【Доста сладки котешки струнни светлини】 10 фута 30 светодиоди; Височина котки : 1.Ние комбинираме 3 различни пози 3 D дизайн на привлекателен котка и 3 цвята led крушки (розово, светло синьо, сиво), създавайки невероятен ефект украса акцентных светлини. 【Функцията за синхронизиране на】 за Да не забравите да изключите осветлението, можете да настроите таймер, гирлянди ще бъдат изключени на 2,4,6,8 часа на ден.Можете да го използвате, за да направите уникален подарък за семейството или приятели. 【Широко приложение за вътрешно /външно използване】 Лекота на работа и красива декорация за хол, спалня, кабинет и спални, идеална като подарък за празник, подарък за рожден ден за деца, малышни, любовници. 【Водоустойчив височина котки : 1.Ние комбинираме 3 различни пози 3 D дизайн на привлекателен котка и 3 цвята led крушки (розово, светло синьо, сиво), създавайки невероятен ефект украса акцентных светлини. 【Функцията за синхронизиране на】 за Да не забравите да изключите осветлението, можете да настроите таймер, гирлянди ще бъдат изключени на 2,4,6,8 часа на ден.Можете да го използвате, за да направите уникален подарък за семейството или приятели. 【Широко приложение за вътрешно /външно използване】 Лекота на работа и красива декорация за хол, спалня, кабинет и спални, идеална като подарък за празник, подарък за рожден ден за деца, малышни, любовници. 【Водоустойчив и преносим】 Благодарение на малък водонепроницаемому батарейному отсеку IP64 да може да бъде лесно поставяне и виси на стени, прозорци, врати, подове, дървета, пиана, градини и т. За употреба на закрито /открито, лесно се инсталира или се увива, сигурно и никога не се нагрява 2. Работи на батерия, е необходимо 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени), с възможност за дистанционно управление (дистанционно управление в комплекта) 3. Таймер за 2/4/6/8 часа се използва с дистанционно управление, вграден таймер за 6 часа предвижда автоматично изключване. Вградена функция таймер с възможност за дистанционно управление (ако го включите в режим на таймер за 6 часа в 15 : 00 часа, той ще се изключи в 21 : 00 часа и отново да се включи в 15 : 00 часа на следващия ден) 4.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория