• Ново
Yiasangly Кръгли Копчета от прозрачна смола, 20 мм, Аксесоари за шиене на дрехи със собствените си ръце, Апликации от копчета за Scrapbooking, занаяти собствените си ръце - 100 бр.

Yiasangly Кръгли Копчета от прозрачна смола, 20 мм, Аксесоари за шиене на дрехи със собствените си ръце, Апликации от копчета

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

?【Многоцелеви】 Нашите прозрачни бутони могат не само да се комбинира с различни типове облекло, но и създават различни видове работи в съответствие с вашите идеи, както и да се използват като украса албуми за албумиНашите копчета могат не само да отговаря на вашите житейски потребности, но също и да отговорят на желанието да се произвежда ръчно изработени изделия. ?【Процес】 Ръчно отполируйте повърхност и ръба на бутона, и след това нанесете висококачествено галванично масло за предната и задната част на запечатване, за да се предотврати окисляването и избледняване, за да бутон може да се използва по-дълго. ?【Размер】 20 мм; Стил : прозрачен цвят, с 2 проушинами, класически стил, модерен и универсален, подходящ за всички видове дрехи като ризи, костюми и трикотаж от всякакъв цвят и фасона. ?【Материал】 Той е изработен от висококачествена смола.След многослойна обработка на материал се получава много твърда, който е едновременно високо качество и дълготраен. ?【Текстура】 Всички бутони са изработени от висококачествени материали, имат модерен външен вид и удобно на допир; Гладки : всяка пуговица беше старателно полирани, с гладки ръбове, плоски петлицами и без драскотини. ?Копчета за шиене блузи Yiasangly от прозрачна смола, 20 мм, с 2 дупки - 100 опаковки на Помещение включва : 100 x копчета за шиене моля, Обърнете внимание : малки предмети, които не са подходящи за деца под 3 години.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория