• Ново
ALREMO HUANGXING - Нож за работа с заплатками, Набор от инструменти за работа с кожата си, със собствените си ръце, Нож, Нож за рязане на тъкани, за шиене на тъкани (Оранжево) (?

ALREMO HUANGXING - Нож за работа с заплатками, Набор от инструменти за работа с кожата си, със собствените си ръце, Нож,

Rating 
BGN 23.26

Сума
Налично за поръчка

Идва с предохранительной бутон, намиращ се в острието, моля, заключете я, за да се гарантира сигурността на скритото състояниеОстрието остро, дръжката е удобна, тя е лесно да се ползват дори с лявата си ръка.Може да се използва за рязане на хартия, плат, кожа, пластмаса и други материали.Изработен от висококачествена въглеродна инструментална стомана, притежава най-добрата обрабатываемостью.Този ротационен нож и е много подходящ за шивачи, съшива одеяла са ръчно изработени, занаяти собствените си ръце.Идва с предохранительной бутон, намиращ се в острието, моля, заключете я, за да се гарантира сигурността на скритото състояние.Острието остро, дръжката е удобна, тя е лесно да се ползват дори с лявата си ръка.Може да се използва за рязане на хартия, плат, кожа, пластмаса и други материали.Изработен от висококачествена въглеродна инструментална стомана, притежава най-добрата обрабатываемостью.Този ротационен нож и е много подходящ за шивачи, съшива одеяла са ръчно изработени, занаяти собствените си ръце. Този ротационен нож и е много подходящ за шивачи, ватирани одеала, ръчно изработени, diy своите руками2. Може да се използва за рязане на хартия, плат, кожа, пластмаса и други материалов3. Острието остро, дръжката е удобна, тя е лесно да се ползват дори на лявата ручкой4. Идва с предохранительной бутон, намиращ се в острието, моля, заключете я, за да се гарантира сигурността на скритото состояния5. Изработен от висококачествена въглеродна инструментална стомана, притежава най-добрата обрабатываемостью Спецификация : Вид на продукта : ротационен нож Основен материал : въглеродна инструментална стомана (състои се от сложни материали) Определяне : Инструмент за рязане на плат Диаметър на острието : прибл. 45 mm /1,8 инча (ръчно измерване, са възможни незначителни грешки) Осъществяване Списък : 1 х ротационен нож.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория