• Ново
50 Комплекти Пришивных Копчета-Ключалки, Метални скрепителни елементи-Бутон-Нитове за Шивашки, 3/4 19 мм (Пистолет Черен)

50 Комплекти Пришивных Копчета-Ключалки, Метални скрепителни елементи-Бутон-Нитове за Шивашки, 3/4 19 мм (Пистолет Черен)

Rating 
BGN 5.86

Сума
Налично за поръчка

? Магически чар : Бутони-затвори - това са красиви, големи бутони, големи, добре направениТехните лесно се шият ръчно, и те са много устойчиви.Това е нещо, което ви е необходимо за някои от вашите шевни проекти : копчета за шиене са идеални за вашия дизайн. ? Функция и ефективност на : Комплекти застежек-ключалки - това са прости за използване и ефективни обков за всяко облекло на проекта, след това 2 части могат да подпре заедно.Можете да шият ги сумкам, дрехи, седалище уборам и така нататък, те са невидими и лесно образуват естествена закопчалка. ? Материал и дизайн : Бутон-капаче за дрехи с голям размер, изработен от висококачествена мед и неръждаема система, притежава подходяща гъвкавост, бутони-капаче твърд, здрав и издръжлив.Могат да издържат на продължителна употреба и лесно се поддава на ерозия и корозия.Удобно, за да използвате в ежедневието си. ? Широко приложение : Големи бутони за шиене отлични за всички видове проекти - дрехи, палта, шапки, бебешки пелени, дънки, пуховиков, обувки, якета, костюми, ветровок, раници, нагрудников, кърпи за бродиране, кожени изделия, занаяти собствените си ръце, или други облекло и домакински изделия и т. ? Превъзходно обслужване на клиенти : Hoomtry непрекъснато се стреми да ви предложи най-добрите налични продукти, нашият ангажимент към качеството означава, че можете да бъдете сигурни за закупуване на застежек-ключалки.Ако не сте напълно удовлетворени Hoomtry snaps, просто да споделите с нас, нашата цел е да са на 100% доволни от покупката си. ? Магически чар : Бутони-затвори - това са красиви, големи бутони, големи, добре направени.Техните лесно се шият ръчно, и те са много устойчиви.Това е нещо, което ви е необходимо за някои от вашите шевни проекти : копчета за шиене са идеални за вашия дизайн. ? Функция и ефективност на : Комплекти застежек-ключалки - това са прости за използване и ефективни обков за всяко облекло на проекта, след това 2 части могат да подпре заедно.Можете да шият ги сумкам, дрехи, седалище уборам и така нататък, те са невидими и лесно образуват естествена закопчалка. ? Материал и дизайн : Бутон-капаче за дрехи с голям размер, изработен от висококачествена мед и неръждаема система, притежава подходяща гъвкавост, бутони-капаче твърд, здрав и издръжлив.Могат да издържат на продължителна употреба и лесно се поддава на ерозия и корозия.Удобно, за да използвате в ежедневието си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория