• Ново
УДОБНА Силиконова Лента, Цветно Гуменият Пръстен, Поглъщащ Накладки, Дръжка за носене, Еластична Ракета За Бадминтон, Случайни Сухи Анти-Граплинг, които Определят ?

УДОБНА Силиконова Лента, Цветно Гуменият Пръстен, Поглъщащ Накладки, Дръжка за носене, Еластична Ракета За Бадминтон, Случайни

Rating 
BGN 6.08

Сума
Налично за поръчка

Лента за захващане на ракета : Задържа издатини в горната част на дръжката, без използване на отделочной лентаПръстен за захващане на ракета : Отлично качество на изработка на нашите изделия остави у вас приятни впечатления.Защитно пръстен за фиксиране : Изработено от качествен силикон, издръжлив и многоразово.Отличен за защита на тенис ракети или на ракети за бадминтон.Аксесоар с подплата : ефективно премахва влагата, чудесно за тези, които лесно изпотяване.лента за шията тенис ракета.Тенис дръжка Пот : Изключително гъвкав дизайн еластични ленти може да се използва за различни спортни съоръжения.Защитен панел за тенис ракета.Лента за захващане на ракета : Задържа издатини в горната част на дръжката, без използване на отделочной лента.Пръстен за захващане на ракета : Отлично качество на изработка на нашите изделия остави у вас приятни впечатления.Защитно пръстен за фиксиране : Изработено от качествен силикон, издръжлив и многоразово.Отличен за защита на тенис ракети или на ракети за бадминтон.Аксесоар с подплата : ефективно премахва влагата, чудесно за тези, които лесно изпотяване.лента за шията тенис ракета.Тенис дръжка Пот : Изключително гъвкав дизайн еластични ленти може да се използва за различни спортни съоръжения.Защитен панел за тенис ракета.Списък на пакетите 6 x блокиране на пръстените Особености - Ефективно премахва влагата, чудесно за тези, които лесно изпотяване. - Цвят : Случаен цвят. - Изключително гъвкав дизайн еластични ленти може да се използва за различни видове спортни съоръжения. - Материал : силикон. - Подходящ за повечето тенис ракети, както и за скуош, топка за ракети, бейзбол и т. - Предназначени за задържане на лента overgrip на място.Силиконов материал едновременно издръжлив и гъвкав. - силиконов материал и тънка дебелина осигуряват най-доброто усещане за ракети.Информация за стоки дръжка за тенис от пот чудесно за защита на перекидной ръкохватка си на тенис ракети или на ракети за бадминтон от подхлъзване.Каишка за прихващане на ракети, предназначени за херметична фиксиране на краищата на вашите дръжки.Аксесоар Overgrip с отлично противоскользящим ефект осигурява здравина slugger без загуба и удължава живота на дръжки на вашите ракети.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория