• Ново
KRIVS 4 на окото, диспенсер за картонени чаши за еднократна употреба, стойка за кафе чаши с 4 отделения за магазин, кафе, мляко, чай, ресторант, черно скоба

KRIVS 4 на окото, диспенсер за картонени чаши за еднократна употреба, стойка за кафе чаши с 4 отделения за магазин,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

ОПИСАНИЕ : Този продукт е специално предназначена за съхранение на картонени чаши за еднократна употреба, които могат ефективно да съдържат голямо количество чаши в чистота и ред; тя е направена в чисто черен дизайн, семпъл и модерен, уникален по стил, като практичном, така и декоративноТехнически ХАРАКТЕРИСТИКИ : Този продукт има голям капацитет и има четири отделения за съхранение на картонени чаши, които напълно да отговарят на вашите нужди с голям капацитет и разнообразие.Характеристики : Този продукт може да поставите директно върху масата или закачите на стената, инсталацията е проста и бързо, и им е удобно да се ползват.Можете да го купи с увереност.Материал : Този продукт е произведен от нашето внимателно отобранного висококачествена пластмаса, който е здрав и износостойким трайна за продължителна употреба.ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : този продукт е подходящ за съхранение на еднократна употреба хартиени чаши, кафе чаши, чаши за напитки, чаши за чай с мляко и т. Той е подходящ за кухни, ресторанти, магазини, чай с мляко, кафе, приемни, салони, конферентни зали и други места.Характеристики : Вид на продукта : Притежателя на картонени чаши за еднократна употреба Материал : пластмаса Тегло : приблизително 1142 / 40,3 унция Определяне : поставете чаши за еднократна употреба размери на продукта : около 46x11,2x21,3 см / 18,1x4 дървен материал,4x8,4 инча съдържание на Пакета : 1 х стойка за еднократна употреба чаши Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 0,1 инча поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Disposable Cup Holder
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 1142g / 40.3oz
Purpose:
Place disposable cups
Product Size:
Approx. 46x11.2x21.3cm / 18.1x4.4x8.4in
Package List:
1 x Disposable Cup Holder
Note:
1. Please allow 0?1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Подобни продукти в категория