• Ново
Кръгла Тава за тоалетна масичка, 2 опаковки, Бял Декоративен Поднос за плотове, тоалетна масичка в Банята, Плоча-диспенсер, Обслужващи Корита, Поставка за Парфюми, К?

Кръгла Тава за тоалетна масичка, 2 опаковки, Бял Декоративен Поднос за плотове, тоалетна масичка в Банята, Плоча-диспенсер,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Универсална тава за тоалетна масичка】 Този на тавата за тоалетка вечеря в банята е предназначена за демонстрация и съхранение, подходяща за семейство, кафене, бар или поднос за закуска в леглотоКръгли тави за баня също може да се използва като поднос за баня, плотове, тоалетна масичка, шкаф за дрехи, прикроватной нощни шкафчета, кухня, шкафа и на други необходимите ви места.Идеален за флакона с парфюм, шампоан, лосион, козметика, тоалетни принадлежности и други стоки от първа необходимост, настанява си неща, без да заема прекалено много място на бюрото. 【Размер и опаковка】 Тава за плотове за баня Предпоставка включва 1 х голяма тава за баня, 1 х малка тава за баня.Размери декоративни тава : Голяма тава : диаметър 11,6 инча (29,5 см) височина 2,95 инча (7,5 см), дълбочина 1,58 инча (4 см). Малка тава : диаметър : 9 инча (23 см) височина : 1,77 инча (4,5 cm), дълбочина : 0,8 инча (2 см). 【Елегантен дизайн】 Органайзер за плотове за баня е изработен от пластмаса (моля, не купувайте, ако сте против), който е по-издръжлив.Повърхност е гладка и лъскава.Шийн finish ръбове позволяват да се избегне порязване. 【Здрав тава за баня】 Този органайзер за плотове за баня е изработен от висококачествена пластмаса и МДФ, за хващане, той не се бутилира, удобни за носене, лесни за почистване с влажна кърпа. 【Невероятен подарък】 Този на тавата за тоалетни масички - перфектен подарък за нов дом, рожден ден, празник или тържество за вашите близки и приятели, особено жените и момичетата.Ако имате някакви въпроси относно нашите палети, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Този кръг многофункционален тоалетка ще ви помогне внимателно разпределени парфюм, шампоан, козметика, тоалетни принадлежности и други стоки от първа необходимост, не като при това е твърде много място.Изработен от висококачествена материал, този тава е водоустойчив, устойчив на надраскване и лесно за почистване.Пакетът включва : . 1 × Голяма тава.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория