• Ново
DVTEL Сгъваем Стол за баня, Стол за баня, Монтиране на Столче За смяна на обувки, Стенен Сгъваем Стол, Табуретка, за смяна на на обувките (Цвят: синьо)

DVTEL Сгъваем Стол за баня, Стол за баня, Монтиране на Столче За смяна на обувки, Стенен Сгъваем Стол, Табуретка, за смяна на

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Складное монтиране на столче за душата се закрепва към стената, като позволява на потребителя да вземе безопасен и удобен душНескользящая конструкция на повърхността предотвратява приплъзване и лесен за почистване.Защо са ни избрали.Защото нашият стол за душата идеални за възрастните хора, сеньори, възрастни и бременни жени.Това помага за намаляване на стреса и тревожност, предизвикани от страха да падне във ваната или душа.Складное монтиране на столче за душата се закрепва към стената, като позволява на потребителя да вземе безопасен и удобен душ.Нескользящая конструкция на повърхността предотвратява приплъзване и лесен за почистване.Защо са ни избрали.Защото нашият стол за душата идеални за възрастните хора, сеньори, възрастни и бременни жени.Това помага за намаляване на стреса и тревожност, предизвикани от страха да падне във ваната или душа.Характеристики : 1. Гладка и лесна за чистке2. Малка широчина на седалката е подходяща за малки зони с тоалетна 3. Лесна инсталация : пробиват 5 дупки, и след това инсталирайте 4. Здрава и долговечная5 дизайн. Подходящо за бани, тераси, веранди, пътеки и т. Много е удобно, ти просто трябва да отворите или да добавите няколко секунд7. Конструкция за монтиране на стена се сгъва, когато не се използва 8. Предотвратяване на скольжений и падения.Вид на продукта : Стол за баня Материал : ABS-Пластикцвет : бял, син, оранжев, жълт.Носеща способност на : издържа на натоварване до 130 кгРазмер : 32x32 виж В комплекта са включени : 1 * Табуретка Забележки : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория