• Ново
Универсален ремък за главното убора CPAP за назальной възглавници Resmed Air F20 N20 F30, LALASTAR CPAP осигурява възстановяване на убора, съвместим с повечето маски за носа и лицет?

Универсален ремък за главното убора CPAP за назальной възглавници Resmed Air F20 N20 F30, LALASTAR CPAP осигурява възстановяване

Rating 
BGN 6.79

Сума
Налично за поръчка

★ 【УНИВЕРСАЛЕН】 е Съвместим с повечето от 4-точка на свързване, носа и полнолицевых CPAP-маскиРазмерът на нашите шапки cpap еквивалентен размер M / L шапки Res Med, стандартния размер на Philips или други шапки. ★【УДОБЕН】Иновативен прическа е изработен от здрава, лека, дишаща материя от меки влакна за придаване на допълнителна мекота.Я еластична и гладка вътрешна повърхност и здрави въжета на стикери, които държат на cpap на място, ще ви осигури добър сън. ★ 【ЗДРАВ】 Нашето сменное лента за глава за фен на CPAP може да се пере многократно.И не е нужно да се притеснявате за неговото истирании, извиване, загуба, расслаивании или други форми на деградация. ★ 【УДОБНО】 Отцепите велкро стария си мозък убора от маската, поставете новия по същия начин, поставете на отвора на задната част на главата и затегнете, за да cpap остана на място. ★ 【 Забележка】 В комплекта са включени само взаимозаменяеми прическа.Маска в комплект не е включена.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет. ★ 【УНИВЕРСАЛЕН】 е Съвместим с повечето от 4-точка на свързване, носа и полнолицевых CPAP-маски.Размерът на нашите шапки cpap еквивалентен размер M / L шапки Res Med, стандартния размер на Philips или други шапки. ★【УДОБЕН】Иновативен прическа е изработен от здрава, лека, дишаща материя от меки влакна за придаване на допълнителна мекота.Я еластична и гладка вътрешна повърхност и здрави въжета на стикери, които държат на cpap на място, ще ви осигури добър сън. ★ 【ЗДРАВ】 Нашето сменное лента за глава за фен на CPAP може да се пере многократно.И не е нужно да се притеснявате за неговото истирании, извиване, загуба, расслаивании или други форми на деградация. ★ 【УДОБНО】 Отцепите велкро стария си мозък убора от маската, поставете новия по същия начин, поставете на отвора на задната част на главата и затегнете, за да cpap остана на място. ★ 【 Забележка】 В комплекта са включени само взаимозаменяеми прическа.Маска в комплект не е включена.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Нашите шапки са съвместими с повечето полнолиц и носа CPAP-маски и всички с 4-точков тип на свързване : главоболие уборами Res Med и Respironics, Air Touch F20, Airfit F20 Quattro Air, Amara View, Fit Lift, Amara, Easy Life, True Blue, Comfot Gel Blue.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория