• Ново
Haieshop Урна за Кучета, Погребална Урна за Праха за Домашни любимци, Кремационная Урна за Праха, Кремационная Урна за възрастни, Човешки Малки Плаки Урни, Многоцветен ?

Haieshop Урна за Кучета, Погребална Урна за Праха за Домашни любимци, Кремационная Урна за Праха, Кремационная Урна за възрастни,

Rating 
BGN 25.60

Сума
Налично за поръчка

▶ Трайност : задълбочен процес, липсата на избледняване, ръжда, единни дебелина, по-дълъг животВ сравнение с традиционните метални изделия той има очевидни предимства.Много подходящ за украса и за погребение. ▶Материал : керамика, сверхгерметичная, осигурява дълго запазване на пепел. ▶ Процесът на : наситен цвят и плавни линии, нежна вътрешна стена, плътна текстура. ▶ Лесна поддръжка : не сложни процедури по почистване и поддръжка не се изисква, просто използвайте суха кърпа за отстраняване на праха. ▶Местоположение : Поставете ги в камината, на лавица за книги и дори в градината, за да внимателно да съхранява паметта за тях.Никакви сложни процедури за почистване и поддръжка не се изисква, просто използвайте суха кърпа за отстраняване на праха.Запазване на достойнството и паметта на вашия любим човек, придобиване на тази красива, елегантна урна ръчно изработени.Кутия за кремация - това е паметник на любовта и достойнството на близките си хора.Кремационный цилиндър е изработен от керамика.Кремированный пепелта може спокойно да поставите в резервоар чрез сигурна дупка и ако е необходимо, запечатват.Тази технология ни позволява да произвеждаме продукти, 100% защитени от атмосферни влияния, така че крайният продукт е с доживотна гаранция за качество. ● Име на продукта : резервоар за кремация ● Вид на продукта : Крематорий за възрастни / деца / домашни любимци ● Приложение : малко количество пепел за възрастни, деца и домашни любимци (котки, кучета, птици и т.) ● Материал : керамика ● Цвят : син, сив, розов ● Размер : 262x93,8 мм, 398x142,8 мм ● Капацитет : около 200 мл, 800 мл ● Тегло : около 235 грама, 600 г ● Производство : традиционни занаяти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория